Nieuws

à la carte gala
Let op! Dit artikel is al 780 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Culinair organiseert à la carte gala voor sponsoren

Voor alle sponsoren van Tilburg Culinair, heeft de organisatie dit jaar iets bijzonders bedacht. Op de eerste dag van het evenement, donderdag 27 september, wordt dit jaar namelijk een sponsoring à la carte gala georganiseerd. De zeer getalenteerde tweesterrenkok, Onno Kokmeijer, verzorgt met zijn keukenbrigade de opening van Tilburg Culinair.

à la carte gala

Tijdens de openingsavond van Tilburg Culinair worden de sponsoren en hun gasten in de watten gelegd door sterrenchef Onno Kokmeijer, een rising star die tot de zestig beste chefs ter wereld gerekend wordt. Voor één enkele avond verruilt de chef de keuken van Ciel Bleu in het Okura Hotel in Amsterdam voor Tilburg Culinair. Kokmeijer neemt zijn eigen keukenbrigade mee. Maar speciaal voor deze bijzondere gelegenheid wordt zijn team aangevuld met alle chefkoks van de deelnemende restaurants aan Tilburg Culinair.

Deze exclusieve sterrenavond en het aansluitende galafeest zijn alleen toegankelijk voor sponsors en hun gasten. Wil jij dit feestelijke en culinaire evenement nu ook sponsoren? Check dan even de website van Tilburg Culinair en wie weet mag jij aanwezig zijn op dit à la carte gala!

Reageer op dit bericht