Nieuws

tilburgculinair-louis-bouwmeesterplein
Let op! Dit artikel is al 1646 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Culinair verhuist naar het Louis Bouwmeesterplein

Het lekkerste weekendje van Tilburg gaat verhuizen. Vanaf dit jaar verzamelen toprestaurateurs uit de regio zich niet rondom het Willemsplein, maar ongeveer vierhonderd meter verderop aan het Louis Bouwmeesterplein.

De reden van de verhuizing is de herstructurering van de binnenstad en met name de verbouwing van het stadskantoor aan het Willemsplein. Tilburg Culinair was al een tijd op zoek naar een nieuwe, toekomstbestendige locatie. Met het Louis Bouwmeesterplein is die zoektocht succesvol volbracht. Joris Verhoof van Tilburg Culinair: “Het is een onverwachts charmante locatie, tussen twee rijksmonumenten in: Schouwburg Tilburg en het kloostercomplex aan de Oude Dijk. De eerste schetsen van de aankleding zijn veelbelovend. We gaan het plein bedekken met een houten vloer zodat iedereen zich vrij kan bewegen.”

Zelfde concept, nieuw jasje

Een nieuwe locatie staat voor de organisatie van Tilburg Culinair gelijk aan nieuwe mogelijkheden. Het terrein van het evenement wordt daarom flink uitgebreid, er komen nieuwe tenten en de indeling wordt praktischer. Het concept blijft echter behouden; een sfeervol middenplein met daaromheen dertien toprestaurants die gedurende vier dagen een pop-up vestiging openen. De sfeervolle livemuziek, goede wijnen en indrukwekkende aankleding maken het helemaal af.

Tilburg Culinair 2017

Dit jaar vindt Tilburg Culinair plaats van 21 tot en met 24 september. Het is de 27ste editie van het evenement, dat de afgelopen acht jaar plaatsvond aan het Willemsplein.

Reageer op dit bericht