Nieuws

Let op! Dit artikel is al 770 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: 75 jaar bevrijd, Willem II – RKC, sample sales en veel meer

Er staat weer een zeer druk weekend op het programma in Tilburg. Geen tijd om jezelf te vervelen! Wil je niks missen? Wij zetten de allerleukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder.

Foto: Spoorzone013

Uitgelichte uittips

KNIT&KNOT in de Koepelhal

Van donderdag 24 oktober t/m zaterdag 26 oktober staat alweer de achtste editie van KNIT&KNOT op het programma: dé brei- en haakdagen van het zuiden. Speciaal voor iedereen die dol is op haken, breien, vilten en macrameeën. De Koepelhal vormt deze dagen het thuisfront voor ruim 5.500 creatieve makers uit Nederland en België.

Kids Sample Sale op het Pieter Vreedeplein

PINC Sale organiseert wederom een Kids Sample Sale. Van vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober kun je weer flink komen shoppen. Er liggen maar liefst 20.000 kledingitems en de korting loopt op tot wel 60%. Je kunt de sale vinden door de roltrappen op het Pieter Vreedeplein naar beneden te nemen.

De Woonsalon in de LocHal

Op zaterdag 26 oktober opent de Woonsalon, dé woonbeurs in de regio Tilburg, weer haar deuren. Een bezoek aan de Woonsalon is de uitgelezen kans om in één keer op de hoogte te zijn van het huidige en toekomstige aanbod van nieuwbouwwoningen in de regio Tilburg. Bezoekers kunnen zich dit jaar volop oriënteren op een nieuw huis.

Tilburgse bevrijding

De meesten van ons zijn nog lang niet zo oud, laat staan dat we kunnen voorstellen hoe het was: de bevrijding van Tilburg op 27 oktober 1944. Dat is deze week dus precies 75 jaar geleden. En daarom worden er meerdere evenementen georganiseerd die gaan over onze bevrijding.

Vrijdag 25 oktober 2019

Zaterdag 26 oktober 2019

Zondag 27 oktober 2019

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht