Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 416 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Awayday @ Home, opening schaatsbaan, winterparade en veel meer

En dan staan de feestdagen ineens voor de deur. Wat er dit weekend te doen is, vertellen we je dan ook in geur en kleur. Want we hebben de leukste uittips weer voor je op een rijtje gezet. Dat er voor ieder wat wils tussen staat, daar hebben we dan ook op gelet. Lees snel verder en bel alvast je vrienden op. Want wat er allemaal op het programma staat in Tilburg dit weekend is top!

Uitgelichte tips

Awayday @ Home in het Koning Willem II Stadion

Geen supporters van Willem II in de Johan Cruijff Arena dit jaar. Maar duizenden Willem II-ers in het Koning Willem II Stadion achter het Laar. Want voor alle Willem II-ers wordt een mooi feestje georganiseerd. Met optredens van DJ JEMATTHY en Frank van Etten is de organisatie dan ook vereerd. Natuurlijk wordt de wedstrijd Ajax – Willem II op groot scherm getoond. Hopelijk worden de Willem II supporters op een winstpartij beloond. Je kunt gratis naar binnen. En voor de consumptiebonnen kun je uiteraard pinnen!

Winterparade op het Pieter Vreedeplein

Ga jij kerstshoppen in de Tilburgse binnenstad? Dan moet je zeker een wandeling over het Pieter Vreedeplein hebben gehad. Kerstkaraoke, een omgekeerde kerstbingo, live cooking en veel meer. Er strijkt namelijk een kersthuisje op het plein neer. Ook komt er een kerststal ter grootte van een kinderboerderij op het plein te staan. En kun je voor je kerstinkopen naar de aangrenzende winkels gaan.

Opening schaatsbaan

Met een prachtige schaatsbaan op de Heuvel is heel Tilburg verheugd. Dat de ijsbaan dit weekend al opent, doet ons dan ook deugt. Je kunt vanaf 7 december tot en met 5 januari dagelijks bij de ijsbaan terecht. En een dagje schaatsen kost slechts €5,-; ja echt! Je kunt voor €4,- ook nog eens schaatsen huren. En je schaatsdagje kan dagelijks tot 22:00 uur duren.

Inspiratiefestival in de Tilburgse binnenstad

Op het programma staat een inspiratiefestival middenin de stad. Want natuurlijk ga jij ook voor de kerstinkopen op pad. Laat je inspireren tijdens demonstraties, advies en proeverijen. Zodat jij tegen kerst niet in de stress komt en nog naar de stad moet rijden. Er zijn muzikale acts en theater in de winkelstraten. En je kunt voor inspiratie met verschillende vakmensen praten.

Feestelijke opening Winter in Tilburg op de Heuvel

Zondag wordt het startsein van Winter in Tilburg gegeven. Want er valt deze winter weer een hoop in de binnenstad te beleven. Met een prachtige lichtprojectie op de Heuvelse kerk op het plein. En dan is een gratis kopje warme chocomel bij de ijsbaan ook wel fijn. De fietstaxi rijdt tot en met 5 januari gratis rond. Al is een wandeling ook wel gezond.

Vrijdag 6 december 2019

Zaterdag 7 december 2019

Zondag 8 december 2019

Meer uittips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, maar laat het ons dan even weten! Wil je alvast wat tips voor de komende weken? Check dan onze volledige agenda, zodat je alvast iets met je vrienden af kan spreken.

Reageer op dit bericht