Nieuws

Let op! Dit artikel is al 199 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: bevrijdingsconcert, cupkoorts en veel meer

Cupkoort, een bevrijdingsconcert en zelfs een -festival. Plannen aan het maken dit weekend? Lees dan snel verder. Want ook deze week hebben we de leukste uittips in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet. 

Uitgelichte tips

Alles over de bekerfinale

Willem II speelt zondag om 18:00 uur de bekerfinale tegen Ajax in de Rotterdamse Kuip. Ruim 18.000 Willem II supporters reizen af. Speciaal voor de afreizende supporters en thuisblijvers hebben we een overzicht gemaakt met alles wat je moet weten. Over supporterspleinen, grote schermen, de eventuele huldiging en veel meer.

Bevrijdingsconcert 2019

Natuurlijk staat er ook dit jaar op 5 mei een bevrijdingsconcert op het programma. Het concert vindt plaats in de Piushaven en is gratis toegankelijk. Vanwege de bekerfinale is het bevrijdingsconcert eenmalig vervroegd naar 14:00 uur. Alles wat je moet weten over het concert lees je in dit artikel.

Netherlands Deathfest IV in Poppodium 013

Voor de vierde keer keert Netherlands Deathfest terug in Poppodium 013. Het podium barst het hele weekend uit zijn voegen door de flinke lading extreme metal muziek.

Vrijdag 3 mei 2019

Zaterdag 4 mei 2019

Zondag 5 mei 2019

Heb je nog tips?

Zijn wij uittips voor het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht