Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 249 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Biergarten, Obstacle Run, Wipeout en veel meer

Druk programma in Tilburg dit weekend! Er worden weer vele evenementen, optredens en andere activiteiten georganiseerd. Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we de leukste weer op een rijtje gezet. Lees snel verder als je niks wilt missen in Tilburg dit weekend!

Meerdere dagen dit weekend

Biergarten Tilburg Zomerfestival

Vrijdag en zaterdag kun je bij RAW genieten van ijskoude bieren, prachtige live muziek en food om je vingers bij af te likken. De toegang is gratis.

Obstacle Run & NK Highland Games in Tilburg

Tijdens de Highland Edition-Obstacle Run in Tilburg is van alles te beleven voor deelnemers en bezoekers. De Obstacle Run staat volledig in het teken van de Schotse Highlands en des te leuker is het dus ook dat beide dagen het NK Highland Games (sterkste man van Nederland verkiezing) wordt gehouden. Je kunt het evenement op zaterdag en zondag bezoeken in Stadsbos013.

MidZomer Festival op het Kloosterplein in Goirle

Van vrijdag t/m zondag staat muziek centraal op het Kloosterplein in Goirle. Je kunt genieten van optredens van vele artiesten en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes.

Openingsweekend Winkelcentrum Wagnerplein

Dit weekend wordt de verbouwing en uitbreiding van het Wagnerplein gevierd. Op zaterdag en zondag wordt het een feest voor jong en oud met spectaculaire acties, muziek, dans en volop vermaak.

Uitgelichte tip

Wipeout Tilburg op het Koningsplein

Voor het eerst is het Wipeout parcours te vinden in het centrum van een stad en ook nog eens in ons eigen Tilburg. Zondag staat dit spectaculaire evenement op het programma op het Koningsplein.

Vrijdag 15 juni 2018

Check hieronder de leukste uittips op vrijdag 15 juni.

Zaterdag 16 juni 2018

Ook op zaterdag 16 juni is er heel veel te doen in Tilburg.

Zondag 17 juni 2018

Het weekend goed afsluiten? Misschien staat hier iets bij.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht