Nieuws

Let op! Dit artikel is al 406 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: carnavalsfeestje, Tilburg Trappers & Winter Love Festival

Je hoeft je komend weekend niet te vervelen! Ook deze week hebben we de leukste evenementen, activiteiten en uitstapjes in de regio voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder als je niets wilt missen in Tilburg dit weekend.

Vrijdag 3 november 2017

Chris Isaak in 013

De Amerikaanse crooner komt exclusief naar Tilburg aanstaande vrijdag. Hij brak door toen zijn nummer ‘Wicked Game’ werd gebruikt in de film ‘Wild At Heart’ van David Lynch. De show in 013 is zijn eerste Nederlandse show in vijf jaar.

Nasrdin Dchar bij CC Jan van Besouw

Nasrdin Dchar is geen onbekende in de Nederlandse entertainmentindustrie en won verschillende prijzen met een aantal filmproducties. Vrijdag geeft hij een theatervoorstelling waar hij het heeft over zijn vaderschap.

Swingpaleis in Theater de Boemel

Het Swingpaleis heeft Dudok Tilburg ingeruild voor Theater de Boemel in de Spoorzone. Tussen 21:00 – 02:00 uur kun je lekker dansen op de platen van Willem van de Biggelaar en Ruud Uitslag.

Café Philip invites Freddy Moreira

Eigenlijk dé man van dit moment in de Nederlandse nachtclubs, Freddy Moreira, staat vrijdagnacht in Café Philip. Het mooie: de entree is helemaal gratis.

Zaterdag 4 november 2017

Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg

Groenrijk Tilburg trapt het winterseizoen dit weekend af met Winter Love Festival. Er worden allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd zoals theater, workshops, er is een foodmarket en je kunt kerstinspiratie opdoen. Er zijn optredens en nog veel meer. De toegang is helemaal gratis.

Boekpresentatie Kende gij oew èège stad bij Gianotten Mutsaers

Met Kende gij oew èège stad wil Peter Luijten laten zien dat Tilburg veel meer moois te bieden heeft dan mensen op het eerste gezicht misschien denken. Hij vindt het ook leuk om de Tilburger een beetje uit te dagen en te weten waar de foto’s gemaakt zijn. De boekpresentatie begint om 15:00 uur.

Tilburgse Taolbèttel in MIDI

De Tilburgse taal, wij houden ervan! Zaterdag staat de Tilburgse Taolbèttel weer op het programma en strijden verschillende teams van vijf personen in verschillende onderdelen om de titel ‘Et Biste Bèttel Tiem’. Je kunt deze mooie avond die helemaal in het teken staat van de Tilburgse taal ook bezoeken.

De laatste soulparty bij de Druiventros

Zaterdagavond back to the 70’s & 80’s met de allerlekkerste soulmuziek? Dan ben je in de Druiventros te vinden. Het festijn duurt van 20:30 – 02:00 uur.

Elluf komt Vanzelluf feest bij Café Karel

Het carnavalsseizoen komt steeds dichterbij en start komende week in de Stadhuisstraat. Bij Café Karel kun je zaterdag al in carnavalssferen komen met verschillende orkesten. De toegang is gratis.

Zondag 5 november 2017

Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg

Groenrijk Tilburg trapt het winterseizoen dit weekend af met Winter Love Festival. Er worden allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd zoals theater, workshops, er is een foodmarket en je kunt kerstinspiratie opdoen. Er zijn optredens en nog veel meer. De toegang is helemaal gratis.

Tilburg Trappers – Crocodiles Hamburg

Zondagmiddag speelt Tilburg Trappers om 15:00 uur tegen Crocodiles Hamburg. De koploper van de Oberliga gaat er alles aan doen om de punten in Tilburg te houden. Er zijn nog kaarten.

Live-optredens aan de Piushaven

Bij Eethuis Twintig treden er weer singer-songwriters van de Rockacademie op aanstaande zondag. niemand minder dan Tim Koehoorn en Ysa geven een optreden tussen 15:30 – 18:00 uur.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht