Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 371 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Winterkermis, dé derby, Wintergloed en meer

Er staat een heerlijk weekend voor de deur. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de stad. Lees snel verder als je niets wilt missen in Tilburg dit weekend. 

Vrijdag 8 december 2017

Opening Winterkermis

De winterkermis, die tot 1 januari in de Tilburgse binnenstad staat, wordt vrijdagmiddag om 16:00 uur op de Heuvel geopend. De officiële opening vindt plaats bij de Tubby Slides. Alles over de winterkermis en -beleving lees je in dit artikel.

Willem II – NAC Breda

Dé derby staat vrijdagavond in Tilburg op het programma. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in het Koning Willem II Stadion. Ga lekker met je voetbalmaten op tijd de binnenstad in voor een fijne vrijmibo om lekker in de stemming te komen. Lees hier ook (0)13 redenen waarom wij er mega veel zin in hebben.

Popquiz bij Twist Tilburg

Je kennis van popmuziek testen? Kom dan om 21:00 uur naar Twist Tilburg aan de Paleisring voor een nieuwe popquiz. Je kunt met vijf personen per team deelnemen.

Zaterdag 9 december 2017

Home Alone in Pathé

Alvast helemaal in kerstsferen komen? Ga dan zaterdagmiddag naar Pathé in het centrum. Om 15:00 uur start de kerstklassieker Home Alone. 

Piushaven Wintergloed

Het jaarlijkse lichtjesfeest is dit jaar omgedoopt naar een warm winters festival met de naam ‘Piushaven Wintergloed’. In het hele gebied geniet je van fijne optredens, een winterse sfeer en warme drankjes. Toegang is gratis.

Live-art, spoken word en Kweektuin bij BANK15

Tijdens deze avond komen live art, spoken word en Kweektuin samen. In samenwerking met Onias Landveld, Instinct One en de creators movement van BANK15 wordt potentieel talent naar een hoger niveau getild!

Zondag 10 december 2017

Dubbelinterview Frénk van der Linden en Mylou Frencken

Mylou en Frénk zijn samen te gast bij Gianotten Mutsaers, zondag 10 december om 13.00 uur. Zij interviewen elkaar en Mylou zal enkele liedjes zingen, het belooft een mooie middag te worden!

CD presentatie Bart Schuermans bij Café Hoegaarden

De Tilburgse zanger, Bart Schuermans, winnaar van Zumme Zingen 2017, presenteert in samenwerking met CV Je Je Tis We, een keur van artiesten en orkesten, zijn nieuwe carnavals CD bij Café Hoegaarden. De toegang is gratis.

Tilburg Trappers – Hannover Indians

Tilburg Trappers speelt zondagmiddag om 15:00 uur weer een thuiswedstrijd in de strijd om de koppositie in de Oberliga. Er zijn nog enkele kaarten.

Meer weekend uittips

Dat waren natuurlijk niet alle evenementen die dit weekend in Tilburg plaats vinden. Wil je meer zien? Check dan ook eens de agenda. Heb je zelf nog een goede aanvulling? Laat het dan even achter in de reacties.

Reageer op dit bericht