Nieuws

KNIT&KNOT
Let op! Dit artikel is al 227 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Dwaalboktour, filmfestival, PaperPassion en meer

Tijdens het laatste weekend van de herfstvakantie is er heeeul veeeul te doen in Tilburg. Benieuwd wat je zeker niet mag missen? Wij zetten de allerleukste uittips voor je op een rijtje. 

Uitgelichte tips

Festival Circolo in de binnenstad

Festival Circolo komt deze keer met een indooreditie naar Tilburg. Op verschillende plekken in de binnenstad kun je genieten van leuke circusvoorstelling voor jong en oud.

013 Cinecitta International Film Festival

Van 17 t/m 20 oktober vindt de allereerste editie plaats van het 013 Cinecitta International Film Festival. Cinecitta Tilburg organiseert een uniek ‘boutique filmfestival’ met 13 niet eerder in Nederland vertoonde films, masterclasses en Q&A’s met (inter)nationale filmmakers; dit alles binnen een toegankelijke en intieme sfeer.

PaperPassion in de Koepelhal

PaperPassion is het enige event in Nederland dat zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen! Shoppen of aanschuiven bij deelnemers, auteurs en bloggers voor informatie, beleving workshops en demo’s.

Het Tributecafé bij ’t Elfde Gebod

Vrijdagavond staat er weer een nieuwe editie van Het Tributecafé op het programma. Dit keer staat Ilse de Lange centraal.

Vrijdag 18 oktober 2019

Zaterdag 19 oktober 2019

Zondag 20 oktober 2019

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht