Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 359 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Halloween, Willem II – Ajax, Trappers

Het laatste weekend van oktober is aangebroken en daarna denderen we door richting de feestdagen. Komend weekend is er weer heel veel te doen in Tilburg. Plannen aan het maken? Lees snel verder want we hebben de leukste uittips in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet.

Foto: Freddie de Roeck

Hele weekend

Halloween in Tilburg

Op dinsdag 31 oktober is het officieel Halloween. Toch wordt er dit weekend al op veel plaatsen Halloween gevierd. Benieuwd waar? Check ons overzicht dat we hebben gemaakt met de leukste feestjes en activiteiten voor jong en oud.

Urban weekend in de NWE Vorst

Op vrijdag en zondag zijn er unieke voorstellingen in de NWE Vorst. De voorstellingen 100% Selfmade en JONGA 2.0 staan op het programma. Meer informatie in dit artikel.

Vrijdag 27 oktober 2017

Koreaans eten bij Locals

Inza’s Seoulkitchen neemt vrijdagavond Locals in de Heuvelstraat over. Je kunt Koreaans eten in dit pop-up restaurant.

Peace and Jam bij het Factorium

Een groepje Tilburgers heeft besloten de Bevrijdingsdag van Tilburg te blijven herdenken én vieren op 27 oktober onder de naam Peace and Jam. Op die vrijdag vinden er daarom vanaf 18:40 uur een aantal activiteiten plaats in- en om het Factorium en het naastgelegen Vrijheidspark.

Dansen in de hemel bij Heavens Kitchen

Elke laatste vrijdag van de maand kun je bij Heavens Kitchen aan de Piushaven genieten van Dansen in de hemel. De lekkerste sounds van de 80’s, 90’s en 00’s worden gedraaid.

Zaterdag 28 oktober 2017

Filmfestival in CC Jan van Besouw

Jaarlijks tonen 2000 Nederlandse amateurfilmers, verenigd in NOVA, hun allerbeste producties aan het publiek en aan elkaar. Verschillende amateurfilms worden tussen 12:00 en 16:00 uur getoond.

Gratis roofvogelshow bij GroenRijk Tilburg

Tussen 12:30 – 16:30 uur zijn er roofvogelshows bij GroenRijk Tilburg. Vanaf 13:00 uur kunnen kinderen geschminkt worden en je kunt ook op de foto met een roofvogel.

Willem II – Ajax in het Koning Willem II Stadion

Een zaterdagavond wedstrijd en ook nog eens tegen Ajax; mooie ingrediënten voor een pot voetbal. De wedstrijd begint om 20:45 uur en er zijn nog een aantal kaarten.

Zondag 29 oktober 2017

Falcon’s Cultuurzondagmiddag aan de Piushaven

Elke vierde zondag van de maand, gedurende najaar en winter, een andere culturele discipline in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven.

Jazzfestival in woonlandschap de Leyhoeve

Op zondag 29 oktober staat er een Jazzfestival in de Leyhoeve gepland. Vanaf 14.30 uur spelen de volgende bands, Take Five, The South Jazzband & de Budding Sound Big Band.

Tilburg Trappers – EXA Icefighters

Tilburg Trappers staat bovenaan in de Oberliga. Zondagmiddag om 15:00 uur verdedigt de Tilburgse ijshockeyploeg te koppositie in eigen huis. Er zijn nog kaarten.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht