Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 389 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Klûnen, Willem II, Theaterweekend en Circus

Wat is het toch fijn om in Tilburg te wonen! Ook komend weekend is er weer heel veel te doen in de stad. Niks missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder voor de leukste uittips op 26, 27 & 28 januari 2018. 

Hele weekend

Winter Wonder Circus

Van 26 januari t/m 4 februari kun je op evenemententerrein ’t Laar genieten van het Winter Wonder Circus. Na 2 jaar is het circus weer terug in de stad. Een geheel nieuwe productie, gepresenteerd door de Brabantse circusdirecteur Kevin van Geet (24).

Nationaal Theaterweekend bij Theaters Tilburg

In januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Er zijn dan in ruim zeventig theaters in Nederland voorstellingen en concerten te bezoeken voor maar €10,-. De line-up voor Theaters Tilburg is inmiddels bekend.

Vrijdag 26 januari 2018

Pop-up restaurant bij Locals

Vanwege het succes van het Koreaanse pop-up restaurant bij Locals eerder deze maand, organiseert Inza’s Seoulkitchen deze maand nog een avond met Koreaans eten. Vergeet niet om van tevoren te serveren.

Tilburg Trappers – Füchse Duisburg

Na het verlies tegen Moskitos Essen staat de volgende zware wedstrijd voor Tilburg Trappers alweer op het programma. Tegenstander is Füchse Duisburg en de puck valt om 20:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

Zaterdag 27 januari 2018

Spinning marathon voor het goede doel bij Multifit Tilburg

Niet per se uitgaan, wel goed om te benoemen in deze januarimaand waarin we allemaal wat gezonder leven. Draag je meteen bij aan een goed doel!

Sesamstraat Theaterfestival in CC Jan van Besouw

Een leuk uitje voor het hele gezin! Op zaterdag worden er twee voorstellingen gegeven. Liedjes, Theater en met onder andere Elmo op de foto.

MARKR & Lukas Dumoulin bij Gin Fizz

MARKR & Lukas hebben de laatste keer dat ze bij Gin Fizz stonden laten horen dat ze qua sound uniek zijn in Tilburg. De warme house van beide heren is aanstekelijk, funky en dansbaar. Op zaterdag staan ze weer voor je klaar.

Zondag 28 januari 2018

Klûnen op de Korte Heuvel 

De vierde editie van Klûnen op de Korte Heuvel staat zondag op het programma. Trek je carnavalsoutfit uit de kast, roep je vrienden op en ga lekker feestvieren bij de deelnemende kroegen.

Live-muziek bij Café Hoegaarden

Genieten van een gigantisch assortiment speciaalbieren terwijl er live-muziek wordt gespeeld? Dan ben je zondagmiddag bij Café Hoegaarden te vinden.

Willem II – AZ

Willem II speelt op zondagmiddag om 16:45 uur de thuiswedstrijd tegen AZ. Kaarten zijn te bestellen via www.besteljekaartje.nl.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht