Nieuws

kingside
Let op! Dit artikel is al 1512 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Knit&Knot, Opbokken, Willem II en Trappers

Dit weekend is er weer heel veel te doen in ons mooie Tilburg. Pak je agenda erbij, trommel je vrienden op en lees snel verder want we hebben de allerleukste uittips in Tilburg dit weekend weer voor je op een rijtje gezet. 

Foto: Tilburg Tifosi

Hele weekend

Knit&Knot brei- en haakdagen

Het hele weekend staat de Koepelhal in het teken van Knit&Knot: een event voor iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, macrameeën, spinnen en borduren. Dit creatieve evenement is geopend van 10:00 – 17:00 uur. Entree: €8,50.

Vrijdag 13 oktober

Popronde 2017 in Tilburg

Van 19:30 uur tot diep in de nacht kun je op heel veel plekken in Tilburg genieten van gratis liveoptredens. In totaal worden er 46 optredens gegeven op 28 locaties in de binnenstad. Check snel het volledige programma.

Tilburg Trappers – Füchse Duisburg

De regerend kampioen van de Duitse Oberliga speelt vrijdagavond om 20:00 uur weer een thuiswedstrijd. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar en je hebt gegarandeerd een spectaculaire avond.

ChickZ bij Café de Lollipop

Voor de lekkerste moombathon, reggaeton, latim en dutch bubbling ben je aanstaande vrijdag in Café de Lollipop aan de Paleisring te vinden. De gratis clubavond duurt van 21:00 – 04:00 uur.

Zaterdag 14 oktober 2017

Opening van de kerstshow bij Groenrijk Tilburg

Het klinkt nog heel ver weg, maar voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Groenrijk Tilburg opent aanstaande zaterdag de kerstshow voor komend seizoen.

Dansperformance Siri Loves Me op het Pieter Vreedeplein

De binnenstad is sowieso de moeite waard om nu te bezoeken met al die nieuwe winkels. Komende zaterdag wordt er middels een dansperformance een extra dimensie gegeven aan jouw winkelbeleving. De optredens zijn om 14:30 uur en om 16:30 uur.

The War of the Worlds in première bij Theaters Tilburg

Jeff Wayne’s meesterwerk, de sciencefiction rockmusinal The War of the Worlds, is voor het eerst in een grote theaterversie in Nederland te zien. De voorstelling begint om 20:30 uur.

Zondag 15 oktober 2017

Bokbierfestival Opbokken op de Korte Heuvel

Bierliefhebbers opgelet! Zondag staat bierfestival Opbokken op het programma. Je kunt bij de tien deelnemende kroegen verschillende soorten bokbier proeven. Het evenement is gratis te bezoeken en begint om 14:00 uur.

Spruit kinderfestival

Tilburg is een nieuw festival rijker; Spruit. Op het programma staat dans, theater en muziek voor het hele gezin bij 013 Poppodium, Theaters Tilburg, De NWE Vorst en Paradox. Het festival duurt tot en met 18 oktober.

Willem II – FC Twente 

Willem II trapt om 14:30 uur in eigen huis af tegen FC Twente. Extra leuk: kinderen kunnen voor €2,50 de wedstrijd bezoeken en van tevoren van alles doen op Kingo’s Square. Speciaal voor de kids worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Platenbeurs in Hall of Fame

Tussen 11:00 en 16:30 uur kun je tijdens de Platenbeurs in de Hall of Fame op zoek naar een pareltjes. De entree is €3,-.

Reageer op dit bericht