Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 217 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: live-muziek, WK Finale kijken, BBQ party en meer

Tropisch weekendje dit weekend! En het is alweer het laatste weekend voor de Tilburgse kermis; wat gaat de tijd toch mega snel. Voordat we ons volop in het kermisgeweld storten, hebben we natuurlijk ook deze week de leukste uittips in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet.

Kun jij nou niet wachten op de Tilburgse kermis en ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Check dan eventjes deze link. Nu snel verder met de leukste uittips dit weekend!

Meerdere dagen dit weekend

WOO HAH! Festival

Voor het eerst vindt WOO HAH! Festival plaats in de Beekse Bergen. De internationale hiphop top komt hierheen voor spectaculaire optredens. Zaterdag is helemaal uitverkocht (houd TicketSwap in de gaten als je nog kaarten zoekt), maar voor zondag zijn nog kaarten.

Fruits de Mer weekend bij Stadscafé de Spaarbank

Liefhebbers van al het lekkers dat de zee te bieden heeft, kunnen hun hart ophalen bij Stadscafé de Spaarbank in het Dwaalgebied. Op vrijdag en zaterdag serveren ze heerlijke Fruits de Mer.

Pop-up Gamehall

Tijdens de Tilburgse Kermis komt er een Pop-up Gamehall in het voormalige pand van de Schoenenreus aan de Heuvel. Dit weekend (donderdag, vrijdag en zaterdag) gaat deze hal met arcadegames alvast open.

Vrijdag 13 juli 2018

Plannen aan het maken voor vrijdag? Check hieronder een aantal gave evenementen.

Zaterdag 14 juli 2018

Op zaterdag is er ook van alles te doen in onze fijne stad.

Zondag 15 juli 2018

Het weekend sluit je goed af met deze leuke uittips op de zondag!

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht