Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 319 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Oktoberfest, bockbier evenementen en meer

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat het aankomend weekend nogal herfstachtig kan zijn. Reden om thuis te blijven? Bende gek! Het goede nieuws is namelijk dat er ook dit weekend weer heel veel te doen is in de stad. Lees snel verder als je niks wilt missen in Tilburg dit weekend.

Foto: Corné Hannink

Hele weekend

Expositie give me a hug bij NS16

Give me a hug is een expositie van knuffels. Maar liefst 28 kunstenaars, ontwerpers, architecten, stylisten, illustratoren, tattoo artists, dichters en dj’s versieren een blanco knuffel op geheel eigen wijze.

Vrijdag 6 oktober 2017

Oktoberfest Tilburg in de Koepelhal

Eén van de leukste feestjes van het jaar keert vrijdag weer terug in de Koepelhal: het Oktoberfest. Trek je lederhosen of dirdnl maar alvast uit de kast! Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Paul van Kemenade viert jubileum in Theaters Tilburg

Paul van Kemenade presenteert een enerverend, veelzijdig en avondvullend programma met twee podia in één zaal. Met zeven groepen en diverse dj’s zal de avond tot in de late uurtjes duren!

Waxbar invites Ben Penn bij Gin Fizz

Vrijdagavond op stap? Ga dan ook zeker eventjes een kijkje nemen bij Gin Fizz in de Oranjestraat. De entree is helemaal gratis en het belooft een mooie avond te worden.

Zaterdag 7 oktober

Startersmarkt bij de Rooi Pannen

Heb jij de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen en tot een succes te maken? Bij de Startersmarkt leer jij de kneepjes van het vak binnen verschillende expertises. Er zijn workshops van vakmensen en de entree is helemaal gratis.

Feestweek bij Pathé

Pathé Tilburg viert haar tienjarig jubileum en daarom is er vanaf zaterdag een week lang iedere dag iets bijzonders te beleven. Er zijn kortingsacties, prijsverlotingen, speciale voorstellingen en nog veel meer.

Nationale kringloopdag

Het is zaterdag nationale kringloopdag. Tijd om te gaan shoppen bij je favoriete kringloopwinkel. Check ons handige overzicht met de leukste kringloopwinkels in Tilburg.

Oktoberfest Tilburg in de Koepelhal

Ook op zaterdagavond is het feest in de Koepelhal tijdens de tweede en laatste avond van Oktoberfest Tilburg. De zaterdagavond is helaas uitverkocht! Misschien kun je op ticketswap nog aan kaarten komen!

Swingpaleis in Dudok Tilburg

Swingpaleis keert weer terug in Dudok; een gezellige dansavond waar muziekfreaks Ruud en Willem de beste platen laten horen. Kaartjes kosten €5,- en het feestje duurt van 21:00 – 02:00 uur.

Zondag 8 oktober 2017

Paddenstoelenwandeling in de Oude Warande

Het is herfst en dan weet je als Tilburger dat de Oude Warande er prachtig bij ligt. Aanstaande zondag kun je van 11:00 – 13:00 uur deelnemen aan de paddenstoelenwandeling in dit prachtige gebied.

Bokken rond de kerk

Bij verschillende horecagelegenheden in de Stadhuisstraat en twee zaken op de Oude Markt kun je zondag heerlijk bockbieren proeven. Voor €17,50 drink je een bockbier bij de zes verschillende deelnemers. Hier krijg je een heerlijk hapje bij.

Dwaalboktour in het Dwaalgebied

Zeven kroegen in het Dwaalgebied doen mee aan de Dwaalboktour aanstaande zondag. Voor een bockbier betaal je slechts €2,50 en dan krijg je er ook nog eens een heerlijk bijpassende bite bij.

Tilburg Trappers – EHC Timmendorfer Strand 06

De eerste thuiswedstrijd van de Trappers ging helaas letterlijk de mist in. Aanstaande zondag staat er om 15:00 uur weer een thuiswedstrijd op het programma. Er zijn nog een aantal kaarten.

Reageer op dit bericht