Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 288 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Oktoberfest, bockbierfestival Opbokken en veel meer

Er is weer gigantisch veel te doen in Tilburg dit weekend. Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we ook deze week de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder als je niets wilt missen in Tilburg op 5, 6 & 7 oktober 2018. 

Meerdaagse evenementen

Vrijdag en zaterdag: Oktoberfest Tilburg in de Koepelhal

Zie jij dit weekend heren in lederhosen en dames in dirndl’s door de stad lopen? Grote kans dat ze naar Oktoberfest Tilburg in de Koepelhal gaan. Dit gigantische spektakel staat op vrijdag en zaterdag op het programma. Er zijn nog kaarten.

Uitgelichte uittips

Vrijdag 5 oktober 22:00 – 04:00 uur: 2manydjs in 013

Verschillende grote artiesten kiezen voor Tilburg als stad voor hun optredens, zo ook 2manydjs. Het duo treedt op in Parijs, Perth, Ibiza, Glasgow en aanstaande vrijdag in onze stad.

Zondag 7 oktober 14:00 uur: muziekwandeling Rund om Hausen in de Willem II straat

Een nieuw en jaarlijks terugkerend initiatief: een muziekwandeling langs drie locaties met drie totaal verschillende muziekstijlen. Met als feestelijke afsluiting de PaPa GoNi band in Paradox Tilburg.

Zondag 7 oktober 14:00 – 20:00 uur: Opbokken op de Korte Heuvel 

Elf cafés doen dit jaar mee met ‘Opbokken’. Iedere horecazaak heeft een eigen buitenbar met één of twee bockbieren op de tap van verschillende brouwerijen. De entree is helemaal gratis.

Vrijdag 5 oktober 2018

Zaterdag 6 oktober 2018

Zondag 7 oktober 2018

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip van het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht