Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 297 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Oud & Nieuw, Top 2000 café en meer

2017 loopt ten einde en Tilburg maakt zich klaar voor een spetterend 2018. Toch is er ook komend weekend voldoende te doen om jezelf te vermaken. We hebben de allerleukste uittips in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en tot volgend jaar met een jaar vol leuke uittips!

Hele weekend

Winter in Tilburg

Dit weekend kun je voor het laatst genieten van de kermisattracties en winterbeleving in de Tilburgse binnenstad. Wil je weten wat er precies te doen is? Check dit handige artikel.

Vrijdag 29 december 2017

TOP 2000 café voor het goede doel

Terre des hommes organiseert vrijdag 29 december een eindejaarsborrel voor het goede doel. De TOP 2000 wordt uitgezonden, er is een wijnproeverij en je kunt heerlijk eten. De opbrengsten komen ten goede aan een project tegen kindermisbruik in de Filipijnen en Nederland.

Tirza van Schie leest voor bij Gianotten Mutsaers

Je dertiende maand en kerstbonus binnen maar nog niet op? Ga dan lekker shoppen in de binnenstad en neem je kids mee. Sla op vrijdagmiddag zeker de voorleessessie van Tirze van Schie bij Gianotten Mutsaers niet over. Ze leest op drie momenten voor!

Vrijmibo met dj Youri van Baast bij EVE

De werkweek is weer op zijn einde! Tijd voor ‘the good life’@EVE. Samen met DJ Youri van Baast luidt EVE het laatste weekend van 2017 in met de lekkerste Soul, Funk, Jazz en Disco tracks vanaf vinyl!

Oud & Nieuws show in Theaters Tilburg

2017 in vogelvlucht herbeleven in het theater? Dat kan aanstaande vrijdag in de studio van Theaters Tilburg. De leden van theatercomplot de Orde van de Dag, zetten de tijd stil en werpen een blik terug op een krankzinnig jaar.

Zaterdag 30 december 2017

Kindervoorstelling tijgers op de trap in Theaters Tilburg

De kids hebben kerstvakantie en dan is het leuk om er met je gezin op uit te trekken. Naar Tijgers op de trap in Theaters Tilburg bijvoorbeeld. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen dan genieten van een heerlijk humoristisch en ontroerende muziekvoorstelling. Meer informatie.

Balletvoorstelling Romeo en Julia in Theaters Tilburg

Balletliefhebbers opgelet! Zaterdagavond staat er een voorstelling op het programma in Theaters Tilburg die je zeker niet mag missen. Met dans van wereldniveau brengt het ballet van de Staatsopera van Tatarstan dit ultieme liefdesverhaal in heel Europa met succes tot leven.

Darkraver treedt op bij Café Philip

De entree is helemaal gratis en de line-up liegt er niet om. Zaterdagavond speelt Darkraver namelijk een spetterende set in Café Philip op de Korte Heuvel.

Zondag 31 december 2017

Oud & Nieuw: de leukste feestjes

We kunnen nu natuurlijk alle feestjes op gaan noemen, dat hebben we ook gedaan, maar dan in dit artikel. Nog aan het twijfelen waar je heen wilt? Check dan zeker ons overzicht met leukste feestjes in Tilburg.

Maandag 1 januari 2018

Nieuwjaarsborrels

Bekijk hier een overzicht met negen nieuwjaarsborrels op maandag 1 januari! Proost!

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht