Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 616 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Pasar Mundial, EK Cross, opening winterbeleving en meer

Nadat de goedheiligman het land heeft verlaten, gaan we ons toch echt opmaken voor de feestdagen. Maar voor we dat doen, staat er komen weekend weer heel veel op het programma in Tilburg dit weekend. Niks missen? Check snel de leukste uittips op 7, 8 en 9 december 2018. 

Uitgelichte uittips

Opening Winter in Tilburg

Hoewel de binnenstad al prachtig verlicht is met gezellige sfeerverlichting, staat de officiële opening van de winterbeleving in Tilburg komende vrijdag op het programma. Om 17:00 uur wordt het gezellig knus op de Heuvel en kun je als eerste genieten van een prachtige projectie op de Heuvelse kerk. Ook op zaterdag en zondag is er volop programma rondom het winterthema. Zo voorzien de winkeliers je van leuke inspiratie en demonstraties in winterse sfeer.

Pasar Mundial in de Koepelhal

Op zaterdag en zondag vindt dit gezellige familie-evenement plaats. Geniet van heerlijk eten en drinken uit heel erg veel landen, wereldse producten en volop entertainment. De Pasar Mundial is zowel voor jong en oud het bezoeken meer dan waard en biedt voor ieder wat wils.

EK Cross in de Beekse Bergen

Zondag strijkt er weer een topsportevenement met internationale allure in de achtertuin van Tilburg neer. Het EK Cross biedt spektakel voor jong en oud en belooft een prachtig oranje feestje te worden. Benieuwd waarom je dit niet mag missen? Check dit artikel.

Vrijdag 7 december 2018

Zaterdag 8 december 2018

Zondag 9 december 2018

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip van het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht