Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 1396 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Proefblaoze, Trappers en opening nieuwe bar

Heb je niets te doen dit weekend? Dat komt even goed uit! Dit weekend staan er weer een hele hoop toffe evenementen op het programma. Niks missen in Tilburg dit weekend? Lees snel verder voor de uittips van 2, 3 en 4 februari 2018.

Hele weekend

Openingsweekend The Cat’s Back

Dit weekend viert Tilburgs nieuwste horeca aanwinst haar openingsweekend aan de Paleisring. Er is muziek, lekkere hapjes en drankjes en mega veel gezelligheid.

Vrijdag 2 februari 2018

Tilburg Trappers – Hannover Scorpions

De Tilburgse trots op ijshockeygebied speelt vrijdagavond om 20:00 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen Hannover Scorpions. Trappers maken nog steeds kans op het kampioenschap in de Oberliga.

Clownsvoorstelling ‘poly-interpretability’ bij De NWE Vorst

Na hun succesvolle clownvoorstelling ‘Pointless International’ gaan Coco, Buster, Joey en hun voorbeeldige toneelknecht Sugar door waar ze gebleven waren. Met een nieuwe collectie grappen, scènes en pantomimes, zelfs grappiger dan de vorige keer!

Zaterdag 3 februari 2018

Proefblaoze in de binnenstad

Verschillende dwèèlorkesten weten de weg naar de binnenstad weer te vinden zaterdagmiddag. Ga lekker de stad in en kom in carnavaleske sferen tijdens het proefblaoze!

Samuel Monty b2b Franky2Times bij Gin Fizz

Het is tijd voor nog een avondje Samuel Monty bij Gin Fizz. Die heerlijke house van de beste man kwam de laatste keer in de booth heel mooi tot zijn recht en daarom hebben ze hem weer uitgenodigd voor een all nighter.

Zondag 4 februari 2018

Rommelmarkt bij tafeltennisvereniging SBM

Bij Tafeltennisvereniging SBM in de speelzaal vind je op zondag 4 februari een knusse rommelmarkt. Uiteraard is ook de bar geopend tijdens de markt en kun je onder het genot van een drankje en/of een hapje je aankopen eens rustig bekijken.

Snertconcert bij Café Karel

Het feest vangt begint om 14:30 uur en zal tot ongeveer 18:30 uur duren. Voor elke bezoeker staat er een gratis kop dampende snert klaar! Blaasorkesten SoWhat! en Proost! zijn uiteraard aanwezig.

Piushaven sessie bij Eethuis Twintig

Singer-songwriter Ava Warden komt optreden aan de Piushaven. Ze verwerkt haar gevoelens in prachtige blues, jazz en pop songs en heeft begin januari een aantal nieuwe nummers uitgebracht.

Rondleiding en proeverij KraftBier brouwerij

KraftBier is een microbrouwerij. Een kleine stadsbrouwerij in het centrum van Tilburg. Zondagmiddag kun je genieten van een proeverij en rondleiding.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht