Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 369 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: singlepresentatie Veul Gère, Waogeslouwe en meer

De feestdagen zitten er nog maar net op en we blikken alweer vooruit naar carnaval. Want Tilburg kleurt langzaam groen-oranje en ook komend weekend staan er weer een aantal carnavalsevenementen op het programma. Niks missen in Tilburg dit weekend? Lees hieronder de leukste uittips op 12, 13 en 14 januari. 

Vrijdag 12 januari 2018

Leon van der Zanden in De Schalm 

Met zijn voorstelling Kameleon staat hij vrijdagavond in hét culturele centrum van Berkel-Enschot. De voorstelling start om 20:00 uur en kaarten kosten €17,- inclusief een consumptie.

CD-presentatie Veul Gère bij Café Brandpunt

We hebben er een jaar op moeten wachten maar vanaf vrijdagavond hebben we er weer een carnavalskraker bij. Veul Gère presenteert namelijk hun nieuwe single ‘Solo’ in Café Brandpunt met een hoop gastoptredens. Toegang is gratis!

Waxbar Invites Bob Roche bij Gin Fizz

Een gratis clubfeestje tot diep in de nacht: dat is wat ze vrijdagavond bij Gin Fizz organiseren. Verwacht heerlijke funk en lekkere drankjes om je weekend goed te starten.

Zaterdag 13 januari 2018

Kindervoorstelling KID in De NWE Vorst

De première op vrijdagavond is helemaal uitverkocht, maar op zaterdag zijn er nog een aantal plekken beschikbaar. KID geeft je twee voorstellingen in één; eentje voor volwassenen over kinderen en eentje voor kinderen over volwassenen. Oftewel een leuke voorstelling voor het hele gezin!

Leuterconcours in de concertzaal van Theaters Tilburg

Aan het begin van het nieuwe jaar wordt weer bepaald wie de Opperleuterèr van Kruikenstad is. Acht tonpraoters gaan met elkaar de strijd aan om deze titel op zaterdag 13 januari in de concertzaal van Theaters Tilburg.

Nieuwjaarsborrel met Julie bij Gin Fizz

Op zaterdag 13 januari houdt Gin Fizz haar nieuwjaarsborrel. Onder het genot van de beste dj’s die de elektronische scene hier voort kan brengen.

Zondag 14 januari 2018

Peerke Donders Dag met heropening expositie in museum

Op zondag staat de Peerke Donders Dag op het programma bij het Peerke Donders Paviljoen. Daarnaast wordt de sterk vernieuwde vaste tentoonstelling officieel geopend.

Waogeslouwe in de bouwhal

Altijd al een willen weten hoe die prachtige carnavalswagens van d’n Opstoet worden gebouwd? Grijp dan je kans en kom gezellig langs op zondag 14 januari om een kijkje te nemen in dé Bouwhal van Kruikenstad tijdens Waogeslouwe.

Nieuwjaarsborrel bij The Talk

Vanaf 16:00 uur organiseert The Talk een nieuwjaarsborrel. Ze gaan rond met lekkere hapjes, je krijgt een welkomstdrankje en er is live-muziek.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht