Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 1472 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: sinterklaas intocht, Willem II – Sparta en meer

Plannen aan het maken voor dit weekend? Lees dan zeker eventjes verder want ook deze week hebben we een overzicht gemaakt met de leukste uitjes in Tilburg dit weekend. 

Foto: 11 Shots Media

Hele weekend

Biënnale Brabant met fikse korting

Tot en met 26 november kun je in de Koepelhal genieten van hoogstaande kunst. Met het Tilburg.com arrangement ontvang je ook nog eens een fikse korting en een portie heerlijke bitterballen gratis in de Biënnale Brasserie.

Vrijdag 17 november 2017

Kookboekensafari in Tilburg

Proef vier verrassende gerechtjes uit diverse kookboeken op vrijdag 17 november van 11.00 tot 18.00 uur. Voor €25,- leer je mooie Tilburgse plekjes kennen en geniet je van mooie gerechten.

Tilburg Trappers – Hannover Scorpions

Hoewel de ijshal helemaal is uitverkocht, kun je het beste eventjes de Facebookpagina van Trappers en Ticketswap in de gaten blijven houden als je toch de wedstrijd wilt bezoeken. Je kunt de wedstrijd ook via een livestream volgen.

Winter in the city bij Café Brandpunt

De tegenhanger op Summer in the City zoals we die natuurlijk allemaal kennen: Winter in the City. Dat betekent Jägermeister, Glühwein en meer.

Zaterdag 18 november 2017

Kunstrondleiding door Carla van Bree in Theaters Tilburg

Als je wel eens bij Theaters Tilburg komt, is het misschien opgevallen dat het in interieur van het monumentale gebouw een flink aantal kunstwerken hangt, van Lucebert tot Jan Cremer. Kunsthistorica Carla van Bree neemt je op zaterdag 18 november mee op een wandeling langs de kunstschatten van Theaters Tilburg.

HouseWine bij Wijnbar Cru

Op zaterdag 18 november is het tijd voor wijn en een stevige beat! Twee ingrediënten voor een fantastisch feestje. Wijnbar Cru presenteert in samenwerking met Dj Vlasveld en Dj Kowski: “HouseWine”. De hapjes en entree zijn gratis.

Willem II – Sparta Rotterdam

Een zeer belangrijke wedstrijd voor Willem II aanstaande zaterdag waarbij de drie punten broodnodig zijn. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Bestel je kaarten op www.besteljekaartje.nl.

Zondag 19 november 2017

Intocht sinterklaas en eindfeest Wagenmakerij

Sinterklaas komt zondag rond 11:30 uur aan in de Piushaven en maakt daarna een intocht door de binnenstad. Afsluitend is er een groots feest in de Wagenmakerij. Toegang is natuurlijk helemaal gratis.

Euregio jeugdorkest in concertzaal

Met bijna honderd jonge, talentvolle musici is het grensoverschrijdende Euregio Jeugdorkest één brok enthousiasme en passie. Op zondag 19 november treden zij op in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Sunday live Bij Vermeer

Tussen 15:00 – 17:00 uur geniet je Bij Vermeer aan de Piushaven van gratis livemuziek. Ga lekker borrelen met je vrienden!

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht