Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 320 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: sinterklaasintocht, grote wijnproeverij, dames sale en veel meer

Het carnavalsseizoen is officieel begonnen, Sinterklaas is weer bijna in het land, de temperaturen dalen en de dagen worden steeds korter. Tijd om jezelf met een dekentje op de bank te deponeren? Dacht het niet! Er is namelijk heel erg veel te doen in Tilburg en dat mag jij niet missen. Wij lichten de leukste uittips uit. 

Uitgelichte uittips

Het Tributecafé met tribute act Ed Sheeran bij ’t Elfde Gebod

Er staat weer een gratis editie van het Tributecafé bij ’t Elfde Gebod op het programma. Deze keer staat de avond in het teken van Ed Sheeran.

Grote najaarsproeverij met drie wijnboeren bij De Philharmonie

Zondagmiddag kun je bij de Philharmonie wijnen proeven van maar liefst drie verschillende wijnboeren. De grote najaarsproeverij wordt door Henri Bloem Tilburg georganiseerd. Je kunt van 13:00 – 17:00 uur genieten van heerlijke wijnen en de entree is €12,50.

Extra dames sale op het Pieter Vreedeplein

PINC Sale organiseert van vrijdag tot en met zondag een extra dames sale. Verschillende topmerken zijn er te koop tegen kortingen van 40 tot 70 procent. De winterjassen, truien, broeken en veel meer zijn aangevuld. Ga jij winkelen? Sla het Pieter Vreedeplein zeker niet over.

Biënnale Brabant

Ook dit weekend kun je in de Koepelhal genieten van Biënnale Brabant. Er is veel te doen en te beleven. Van workshops tot het werk van veertig (inter)nationale kunstenaars en van heerlijk dineren tot andere side-events.

Sinterklaasintocht

Zondag komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in de Tilburgse Piushaven. Er is rondom de intocht van alles te doen en er komt ook een afsluitend feest in de Spoorzone.

K3 bij Intertoys AaBe Fabriek

Wil jij na de sinterklaasintocht nog iets leuks doen met de kids? Je kunt bij Intertoys XL AaBe de dames van K3 ontmoeten voor een meet & greet. Natuurlijk hoort hier een foto bij.

Vrijdag 15 november 2019

Zaterdag 16 november 2019

Zondag 17 november 2019

Meer uittips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht