Nieuws

waterjump festival
Let op! Dit artikel is al 1530 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Tilburg Trappers, Fuiknacht, Waterjump Festival en rommelmarkten

Ook in het weekend van 29 september, 30 september en 1 oktober is het zonde om thuis op de bank te blijven liggen. Er wordt weer veel georganiseerd in de stad. Lees verder als je niets wilt missen in Tilburg dit weekend. 

Vrijdag 29 september 2017

Tilburg Trappers – Preussen Berlin

De competitie begint voor Tilburg Trappers met een thuiswedstrijd tegen Preussen Berlin. De wedstrijd begint om 20:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

Waxbar Invites Planty Herbs bij Gin Fizz

Gin Fizz organiseert weer een gratis clubfeestje op vrijdagavond. Vanaf 21:00 uur geniet je van de lekkerste gin-tonics, fijne muziek en gezellige mensen. Je kunt tot diep in de nacht doorfeesten.

Fuiknacht in de Studio

Op de Antillen is de Fuiknacht al jaren een grote hit. Daarom brengt Studio Tilburg aan de Korte Heuvel dit hete feest voor de tweede keer naar Tilburg. Verwacht tropische sferen, musica latina, buckets, Desperado’s en palmbomen.

Buitengewoon presented bij Kriss-one

Voor een hele dikke clubavond kun je vrijdagavond weer gratis in de Philip terecht. DJ’s Kriss one, Naffz, Revise, Chimp en Lambue zorgen voor de allerlekkerste platen om op te dansen.

Zaterdag 30 september 2017

Openingsweekend oktober Dansmaand bij Theaters Tilburg

Tilburg Dansstad trapt dit jaar oktober Dansmaand af met een openingsweekend. Op zaterdag 30 september en op zondag 1 oktober staat Theaters Tilburg in het teken van dans in allerlei soorten en maten. Bekijk snel het programma dit weekend. 

Braderie bij de Vincentshop

Voor prachtige tweedehands spulletjes in goede staat kom je aanstaande zaterdag tussen 11:00 – 15:00 uur naar de Veemarktstraat (straat van 013). De entree van de braderie is helemaal gratis.

Waterjump Festival in de Spoorzone

Hoewel we dit jaar helaas niet hebben kunnen genieten van het stadsstrand, wil Waterjump de zomer tóch goed afsluiten. Daarom organiseren ze zaterdag een gaaf festival in de Spoorzone. Er zijn nog enkele kaarten.

PSV – Willem II

Aanstaande zaterdag staat de eerste Brabantse derby op het programma. Kaarten voor het uitvak zijn te bestellen via Willem II. Bekijk snel de verkoopinformatie. 

Zondag 1 oktober 2017

Openingsweekend oktober Dansmaand bij Theaters Tilburg

Tilburg Dansstad trapt dit jaar oktober Dansmaand af met een openingsweekend. Op zaterdag 30 september en op zondag 1 oktober staat Theaters Tilburg in het teken van dans in allerlei soorten en maten. Bekijk snel het programma dit weekend. 

Mega vlomarkt op het Van Gend en Loosterrein

Tussen 10:00 – 17:00 uur kun je terecht op het Van Gend en Loosterrein bij ruim 300 kramen. De entree is €2,50 en kinderen tot 10 jaar kunnen gratis mee naar binnen.

Parijse rommelmarkt in de Spoorzone

In en rondom woonzorgcentrum Joannes Zwijsen wordt een echte Parijse rommelmarkt georganiseerd. Er is ook live-muziek en je kunt genieten van heerlijke bieren.

Bokbierfestival bij RAW

Het is zondag 1 oktober en dat betekent dat het seizoen van herfstbockbieren is begonnen. Benieuwd naar alle bockbierevenementen in de stad? Check dit handige overzicht.

Reageer op dit bericht