Nieuws

uittips tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 211 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Tilburg Zingt wintereditie, Dwalerij en veel andere winterse events

De sint is weer vertrokken en Tilburg maakt zich op voor de feestdagen. Ook het weekend van 13, 14 en 15 december is er veel te doen in Tilburg. Benieuwd wat? We hebben de allerleukste uittips weer voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Levende kerststal op het Pieter Vreedeplein

Vanaf aanstaande vrijdag tot en met Tweede Kerstdag kun je op het Pieter Vreedeplein genieten van een levende kerststal. Niet zomaar een stalletje, maar formaatje kinderboerderij.

Het Tributecafé bij ’t Elfde Gebod

Vrijdag kun je tijdens een nieuwe editie van Het Tributecafé gratis genieten van een tribute act van Bruce Springsteen bij ’t Elfde Gebod.

Winter Zingt 2019

Ook dit jaar staat er weer een winterse editie van Tilburg Zingt op het programma. Zaterdag is de Stadhuisstraat het decor voor heerlijke meezingers, een winters sfeertje en volop randvermaak. Bekijk hier ook alvast de playlist!

Wintereditie De Dwalerij in het Dwaalgebied

In het Dwaalgebied kun je zondag lekker dwalen tussen de gezellige kraampjes, terrasjes, restaurantjes en winkeltjes tijdens een nieuwe editie van de Dwalerij. De zondagsmarkt staat volledig in het teken van de feestdagen met volop muziek, theater en gezelligheid.

Muziekweekend in de Tilburgse binnenstad

De Tilburgse binnenstad staat dit weekend in het teken van muziek! Niet alleen met Tilburg Zingt! Zo loopt de stad vol met muzikale muziekacts, is er een kerstkaraoke op het Pieter Vreedeplein en zijn er diverse live-optredens op het Piusplein.

Vrijdag 13 december 2019

Zaterdag 14 december 2019

Zondag 15 december 2019

Meer uittips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht