Nieuws

Let op! Dit artikel is al 397 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Trappers, Willem II, Tilburgse revue en meer

Wil jij niks missen in Tilburg dit weekend? Dan zit je hier goed! Ook dit weekend hebben we de leukste uittips van 19, 20 en 21 januari 2018 op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Hele weekend (en langer)

De Tilburgse Revue in Theaters Tilburg

De TóP 013, de dertiende Tilburgse Revue, staat vanaf 19 januari tot en met 28 januari in Theaters Tilburg. Vernieuwing leidt naar dertien eigentijdse scènes waarin Tilburg op een bijzondere maar ook actuele manier wordt belicht.

Vrijdag 19 januari 2018

Installatie nieuwe stadsfotograaf en opening expositie

Tilburg heeft een nieuwe stadsfotograaf: Evi de Werd. Ze wordt vrijdag om 16:00 uur geïnstalleerd. Dan opent ook de expositie met prachtige foto’s van Tilburg gemaakt door verschillende fotografen. Iedereen is van harte welkom. De expositie staat er trouwens twee weken.

Tilburg Trappers – Hannover Scorpions

Vrijdagavond speelt Tilburg Trappers om 20:00 uur in de Meisterrunde van de Oberliga tegen Hannover Scorpions. Dat belooft weer een spektakel te worden!

Café Philip invites Afrobros

Vrijdagavond staan de Afrobros in Café Philip. Met deze mannen in de booth is stilstaan onmogelijk! Entree is uiteraard gratis. Café Philip is vanaf 22:00 uur geopend.

Zaterdag 20 januari 2018

Grote Elvis Sing Along bij werkplaats amateurkunst Tilburg

Ben je Elvis fan en vind je zingen leuk? Doe dan mee aan deze gratis workshop voor mannen van alle leeftijd. De workshop begint om 10:00 uur en zelfs koffie en de lunch zijn gratis.

Prinsebal in Poppodium 013

Een geweldig feest waar de prins, zijn raad, heel veel carnavalsverenigingen, Kruiken en Kruikinnen bij aanwezig zijn. Er zijn vele optredens en er hangt uiteraard een heerlijke carnavaleske sfeer.

Henry van Loon in CC Jan van Besouw

Hij maakte furore tijdens the roast of Giel Beelen en staat zaterdagavond met zijn voorstelling ‘Sleutelmoment’ in CC Jan van Besouw. Daar moet je bijzijn!

Zondag 21 januari 2018

Open dagen MBO instellingen

Zondag is het open dag bij De Rooi Pannen en Instituut Broers in Tilburg. Ben jij op zoek naar een MBO studio of heb je kinderen die gaan studeren? Neem zondag een kijkje!

Willem II – FC Groningen

Willem II hervat de competitie zondagmiddag met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De aftrap is om 14:30 uur en er zijn nog kaarten te koop.

Rondleiding en proeverij KraftBier brouwerij

De proeverij bestaat uit 4 proefglaasjes ambachtelijk gebrouwen Tilburgs KraftBier en hapjes uit een van de aanwezige keukens. De rondleiding en proeverij start om 16:00 uur.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht