Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 325 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: Willem II, Trappers, Sinterklaas en meer

We trappen de feestmaand af met een heerlijk weekend. Ben jij benieuwd wat er allemaal te doen is in de stad? Lees dan snel verder en zorg ervoor dat je helemaal niets mist in Tilburg dit weekend. 

Foto: Frans Versteden

Vrijdag 1 december 2017

Extra koopavond Tilburgse binnenstad

Druk bezig met aankopen voor sinterklaas en de feestdagen? De binnenstad van Tilburg is vrijdagavond tot 21:00 uur open. Sla ook zeker de HEMA niet over. Hier worden namelijk allerlei sinterklaasactiviteiten georganiseerd.

Feestelijk Koreaans eten bij Locals

Tijd voor een pop-up restaurant bij Locals in de Heuvelstraat. Inza’s Seoulkitchen neemt de keuken vrijdag over en gaat een feestelijk Koreaans 4-gangenmenu bereiden. Er zijn nog een aantal plekjes.

Sweeet in Club Smederij

Soul, disco, funk, groove, r&b en hiphop overgoten met electro & futurebass. Klinkt dat als muziek in je oren? Vrijdagavond strijkt het nieuwe Sweeet voor het eerst in de Smederij neer. Onder andere Full Crate draait een dikke set. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Zaterdag 2 december 2017

Sinterklaas musical in Theaterzaal Loft

Op zaterdag kun je drie keer genieten van een sinterklaas musical. Aanvangstijden zijn 10:00, 13:00 en 16:00 uur. Kaarten kosten €7,50. Lees snel verder.

Sinterklaas bezoekt Noord en de Heyhoef

Een drukke zaterdag voor sinterklaas en zijn kompanen. Hij bezoekt namelijk onder andere Tilburg Noord en de Heyhoef. Klik eventjes op de linkjes om te zien hoe laat sinterklaas aanwezig is.

Willem II – Heracles Almelo

De wedstrijd begint om 20:45 uur en er zijn nog kaarten. Belangrijk om drie punten te pakken zodat Willem II met een goed gevoel richting de derby van volgende week toeleeft.

Euphoria in poppodium 013

Euforische hardstyle liefhebbers kunnen zaterdag hun hart ophalen in Tilburg. Van 22:00 – 06:00 uur is het feest in de poptempel van Tilburg. Onder andere Brennan Heart draait een set. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Zondag 3 december 2017

Sinterklaas musical in Theaterzaal Loft

Op zondag kun je drie keer genieten van een sinterklaas musical. Aanvangstijden zijn 10:00, 13:00 en 16:00 uur. Kaarten kosten €7,50. Lees snel verder.

Tilburg Trappers – TecArt Black Dragons

Tilburg Trappers verdedigt zondag de koppositie in de Oberliga. TecArt Black Dragons is de tegenstander. Er zijn nog een aantal kaarten te koop voor de wedstrijd die om 15:00 uur begint.

Piushaven sessie van Van Nes en Pesch bij Eethuis Twintig

Genieten van gratis live-muziek onder het genot van een borrel? Zorg dan dat je zondagmiddag tussen 15:30 en 18:00 uur bij Eethuis Twintig aan de Piushaven te vinden bent.

Meer weekend uittips

Dat waren natuurlijk niet alle evenementen die dit weekend in Tilburg plaats vinden. Wil je meer zien? Check dan ook eens de agenda. Heb je zelf nog een goede aanvulling? Laat het dan even achter in de reacties.

Reageer op dit bericht