Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 394 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: elfde van de elfde en veel meer

Zoals je van ons gewend bent, zetten we ook deze week de leukste activiteiten in het weekend voor je online. Plannen aan het maken voor leuke uitstapjes in de regio Tilburg? Lees dan snel verder en zorg dat je niets mist in Tilburg dit weekend.

Vanaf dit weekend

Biënnale Brabant in de Koepelhal

De Biënnale Brabant is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend. Het evenement start aanstaande vrijdag en gaat door t/m zondag 26 november. Je kunt Biënnale van 11:00 – 18:00 uur bezoeken.

Vrijdag 10 november 2017

Blaudzun met Tear Gun in Theaters Tilburg

Nog nooit eerder liet de internationaal bejubelde singer-songwriter zijn liedjes los op theaterpubliek. Vrijdagavond is het dan eindelijk zover!

Revolutionary Road in De NWE Vorst

Theater Rotterdam en Toneelschuur Producties hebben de handen ineengeslagen voor de coproductie Revolutionary Road. Vrijdag 10 november is deze voorstelling te zien in Theater De NWE Vorst.

Café Philip invites Dave Roelvink

Café Philip blijft aan de gang met het programmeren van populaire artiesten. Vrijdagnacht komt niemand minder dan Dave Roelvink langs. Hoor je een hoop schreeuwende meiden op de Korte Heuvel? Dan weet je nu waardoor dat komt!

Zaterdag 11 november 2017

Optreden en signeersessie Mindf*ck bij Gianotten Mutsaers

Benieuwd naar de kunsten van illusie? Dan kun je zaterdag het beste vroeg je nest uit. Mindf*ck komt namelijk om 9:30 uur langs bij Gianotten Mutsaers en geven voor het eerst geheimen prijs achter hun spectaculaire televisieprogramma Mindf*ck. Kun je daarna meteen de nieuwe Decathlon checken.

Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat

Het carnavalsseizoen gaat zaterdag officieel van start met Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat. Je kunt vanaf 14:11 uur het feest gaan vieren en er zijn hele toffe activiteiten voor jong en oud. Wil je trouwens weten hoe Veul Gère Elfde van de Elfde viert? Zij nemen zaterdag ons Instagram kanaal over. Volg ons eventjes en je ziet zaterdag waarschijnlijk hilarische beelden op je telefoon.

Ghettohousedrummachine B2B Francis bij Gin Fizz

Wat krijg je als je een wandelende jukebox combineert met een talentvolle producer? Eén groot festijn van fantastische tracks uit koffers van resident Francis en Ard aka Ghettohousedrummachine! Dat belooft een heerlijk uitgaansavondje te worden en de toegang is helemaal gratis.

Zondag 12 november 2017

Kinderrommelmarkt in De Nieuwe Stede

Op zondag een kinderrommelmarkt bezoeken? Dat kan in de Nieuwe Stede in de Capucijnenstraat. Extra leuk: de toegang is helemaal gratis.

High tea in de winkel van Terre des Hommes

Lekker genieten van een high tea voor maar €10,-? Dat kan bij Terre des Hommes aan de Korvelseweg. De opbrengst komt volledig ten goede aan een project in Azië dat zich inzet voor de strijd tegen webcamseks, uitbuiting en kindermisbruik. Eten voor het goede doel dus.

Première Koeboy bij Cinecitta

De Tilburgse regisseuse Lidi Toepoel is op het kinderfilmfestival Cinekid flink in de prijzen gevallen met haar korte film Koeboy. Een western over hoe je een boerderij redt in de 21ste eeuw, met een vleugje mediawijsheid. Cinecitta presenteert de première van Koeboy op zondag 12 november. Toegang is gratis.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht