Nieuws

wat ging er weg
Let op! Dit artikel is al 239 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg groeit: dit ging er weg en dit kwam erbij

Er zijn weer genoeg veranderingen in Tilburg! Af en toe gaat er een bedrijf weg, maar er komen er ook meer dan genoeg bij. Omdat het af en toe snel kan gaan hebben we een lijstje opgesteld zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Dus bij dezen: wat ging er weg en wat kwam erbij?

Wellness

(1) Als Tilburger wil je natuurlijk altijd goed voor de dag komen. Begin september is Contour Wellness verhuisd naar een mooie nieuwe locatie aan de Oude Lind. Contour Wellness begeleidt je met afvallen en je kunt daar onder andere terecht voor sporten in warmtecabines: gericht, effectief en afvallen zonder spierpijn. Ideaal dus!

(2) Een nieuw bedrijf in de Pieter Vreedestraat: Skintology. Ze bieden de nieuwste technologie en expertise in huidverbetering. Dit combineren ze met een ‘beauty for everybody-service’ zodat je stralend de beautylounge uitloopt! Houdt de website goed in de gaten want in oktober kan je alles over hun vernieuwende formules en behandelingen vinden.

(3) Naast dat City Massage al een vestiging had in de Heuvelpoort, hebben ze onlangs ook een vestiging geopend in de Willem II-straat. In de drukte van de werkende en winkelende menigte van Tilburg, biedt City Massage je een plek om even helemaal tot rust te komen. Je kunt van een heerlijke massage genieten, zodat je daarna weer fris en fruitig de deur uitloopt.

Shoppen

(1) The Knit Club, een conceptstore in hartje Tilburg. Begin september hebben ze hun deuren geopend. In deze leuke winkel kun je terecht voor kleding zoals zwierige rokken, snoezige jurkjes, kekke broekjes en voor toffe woonaccessoires. De winkel is gevestigd in het oude pand van Kids Love Sneakers. De eigenaresse had altijd al de droom om een eigen winkel te hebben en nu is haar droom werkelijkheid geworden!

(2) Wat doe je nou als je super leuke schoenen hebt, maar ze heel vies zijn geworden door een avondje flink stappen? Sneakercleaners heeft daar de ideale oplossing voor! Met vakmanschap worden jouw sneakers compleet gerestored en shinen ze na een behandeling weer als nieuw. Het bedrijf had eerder een pop-up store in de Heuvelpoort, maar zit nu gevestigd in het oude pand van de Computerboetiek, in de Tuinstraat 58.

(3) Fresh Tilburg zit al een langere tijd in de Emmapassage, maar zijn nu verhuisd naar een super mooi pand in de Juliana van Stolbergstraat. In de nieuwe winkel hangt ook al de hele nieuwe collectie. Toch nog graag een bezoekje brengen aan de oude winkel? Wees niet bang, de winkel is nog tot 31 december 2018 open.

Eten

(1) Deze zaak is de eerste echte bijzondere eetwinkel van Tilburg waar je terecht kunt voor lekkere broodjes, heerlijke koffie, verrassende tussendoortjes, borrelhapjes, heerlijke verse salades en maaltijden. In september 2018 geopend in de Tuinstraat. We hebben het natuurlijk over eertwinkel BLYF.

(2) Hij begon deze zomer met een mobiele ijskar, maar nu gaat Anwar Doppert met zijn Ice Rollas Thaise icerolls vanuit de Nieuwlandstraat verkopen! Icerolls is een van origine Thais ijsconcept waarbij verschillende smaken ijs in rap tempo ter plekke worden gemaakt op een plaat die tot wel -30 gekoeld wordt. Door het ijs uit te strijken en af te koelen, kan het ijs van de plaat worden geschraapt tot smaakvolle rolletjes. Het ijs wordt vervolgens aangekleed met verschillende toppings, siropen, sausjes én fruit.

Wat ging er weg

(1) Na al de leuke dingen die hierboven zijn genoemd die zich onlangs in Tilburg hebben gevestigd, moeten we helaas ook afscheid nemen van een paar bedrijven. Zo heeft de Subway twee vestigingen gesloten aan de Spoorlaan en bij het Piusplein. Toch nog zin in een lekker broodje van de Subway? Onder andere aan de Burgemeester Brokxlaan hebben ze nog een vestiging.

(2) Ook de winkel Burley is helaas sinds begin september gesloten in de Heuvelstraat. CallStars is nu gevestigd in het pand van Burley. Ze waren al gevestigd in de Heuvelstraat maar zijn een paar deuren opgeschoven.

(3) Cupcake addicts is onlangs gesloten. Maar niet getreurd, je kan de lekkere cupcakes nog wel bestellen! In het pand komt nu Don’s Noedelshop, waar je de lekkerste noedels kunt eten.

(4) En wat is er met Men at Work aan de hand? Eind juni was de winkel failliet verklaard maar is daarna toch weer open gegaan. Al snel was er geen beweging meer te zien in deze winkel. Misschien dat ze ooit nog weer een doorstart maken!

Reageer op dit bericht