Nieuws

Let op! Dit artikel is al 926 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg groeit! Winkelmedewerkers & administratief medewerkers gezocht

Het ene na het andere bedrijf maakt een start in Tilburg. En dat is goed nieuws voor de consument! Want niet alleen valt er genoeg te shoppen, maar ook komen er steeds meer leuke banen bij. Ben jij toevallig op zoek naar zo’n leuke baan? Lees dan even verder. Wij zetten namelijk de leukste jobs als winkel- of administratief medewerker voor je op een rij.

Mocht je op zoek zijn naar een baan in een ander vakgebied? Wij hebben bijna 200 vacatures in (regio) Tilburg in onze vacaturebank staan. Vergeet dus zeker geen kijkje te nemen.

Winkelmedewerker

Simon Lévelt zoekt een winkelmedewerker

Ben je op zoek naar een baan als winkelmedewerker voor tussen de 12 en 24 uur? Dan heeft Simon Lévelt een leuke vacature voor je open staan. De koffie en thee speciaalzaak zoekt versterking voor hun winkel in de Heuvelstraat. Beschik jij over goede communicatieve en commerciële vaardigheden? Heb je enige winkelervaring en ben je ook op zaterdag beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Ook leuk:

Administratief medewerker

Vervoort B.V. zoekt administratief medewerker orderverwerking

Op zoek naar een fulltime functie als administratief medewerker? Bij Vervoort in Goirle staat een leuke vacature open! Wat je gaat doen? Het invoeren van verkooporders en inkooporders, zorg dragen voor het tijdig leveren van goederen, planning, facturering en andere administratieve taken. Benieuwd waar je binnen deze functie aan moet voldoen? Bekijk hier de vacature.

Ook leuk:

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je jezelf inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht