Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1840 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Happen en stappen op het Tilburg Hap Stap Festival

Het is feest! Voor de twintigste keer wordt dit jaar namelijk het Tilburg Hap Stap Festival georganiseerd. In het Pinksterweekend kun je in de Interpolistuin de lekkerste en beste gerechten proeven van Tilburgse horeca.

Twintig jaar geleden kwamen Tilburgse ondernemers op het idee om een laagdrempelig festival te organiseren waar de lekkerste gerechten van Tilburg geserveerd worden. Lokale Horeca krijgen de kans om te laten zien wat ze in huis hebben en de festivalbezoeker maakt kennis met al het lekkers wat de stad te bieden heeft. Tijdens deze feestelijke 20e editie doen er zestien restaurants en eetcafé’s mee. Je kunt als bezoeker kiezen uit gerechten voor 1, 2, 3 of 4 munten.

De deelnemers

Het Tilburg Hap Stap Festival presenteert dit jaar acht nieuwe deelnemers: Cookaholics, Bojangles (Goirle), StadsBrasserie Villa de Vier Jaargetijden, Soul Café, Peter’s Kookstudio Duvelhok culinair, Japans restaurant Enjoii, Visspecialiteiten en traiteurzaak Van Oursouw en Zoon en restaurant Te koop in Tilburg,-.

Deelnemers die eerder ook al op Hap Stap stonden en dit jaar weer van de partij zijn, zijn Gember en Sereh, De Postelse Hoeve, La Guitarra, Polly Maggoo, Klein Tilburg, Restaurant Riddershoeve, Gasterij de Commanderie en MEAT, Cross-over van Broodje Jantje en Auberge du Bonheur.

Bekijk hier de foto’s van Tilburg Hap Stap Festival 2014.

Entertainment programma

Naast de culinaire line-up is er dit jaar een extra feestelijk entertainmentprogramma. Op vrijdag vindt de grootste Vrijdagmiddagborrel plaats en treden DJ Thijn Huijbregts, de Booming Piano’s, O’G3NE en de zussen Lisa, Amy & Shelly op. Op zaterdag kun je genieten van het Tilburgs Kwartiertje met echte Tilburgse artiesten als Mzzl, Gino Politi en de Motown Marbles. Daarna is het tijd voor coverband Vangrail.

Op zondag is het ‘Franse Middag’ en is er naast Franse kunst ook de muziek van ‘Pont Neuff’ te horen. ’s Avonds kun je los gaan op de beste hits die de Top 2000 live band laten horen. Op Pinkstermaandag is het kindermiddag op Hap Stap. Er zijn spelletjes, er is zangles en de muzikale klanken worden verzorgd door DJ Hi-Tone. De Tilburgse band 3ofUS+ sluit het festival op maandag af.

Het Tilburg Hap Stap Festival

Het Tilburg Hap Stap Festival trapt op vrijdag 22 mei af met de Grootste Vrijdagmiddagborrel. Samen met collega’s, kennissen, vrienden en familie kun je rechtstreeks vanuit je werk om 17.00 uur aanschuiven in de Interpolistuin. Je kunt deze avond doorgaan tot 00:30 uur. Op zaterdag 23 mei begint het festival om 14.00 uur en duurt het tot 00:30 uur. Op zondag 24 mei is het Franse Middag, Hap Stap begint deze dag om 14.00 uur en duurt tot 00:30 uur. Op de pinkstermaandag, 25 mei 2015, is het kindermiddag. Dan begint het festival om 14:00 uur en duurt het tot 22:00 uur. Munten kosten dit jaar €2,40.

Meer informatie

Reageer op dit bericht