Nieuws

Serious Request Acties
Let op! Dit artikel is al 763 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg heeft weer Serious Request acties

Ook dit jaar zijn er weer vele bedrijven/mensen die zich inzetten om geld in te zamelen voor Serious Request. Er zijn verschillende acties bedacht en jij en je vrienden kunnen hierbij aanwezig zijn! 

Serious Request 2017 is van start, en dit jaar in Breda! 3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Deze stille ramp speelt zich vooral af in de Hoorn van Afrika en ten zuiden van de Sahara, maar ook in landen als Ivoorkust.

Serious Request acties

Inzamelactie PiT – BINGO

Op maandag 19 december organiseert PiT in samenwerking met Fontys een bingo bij Café Brandpunt in Tilburg. Een bingokaart kost €2,-, drie bingokaarten kosten €5,-. De bingokaarten kun je alleen op de dag zelf kopen. Heel de opbrengt gaat naar Serious Request.

Serious Yoga

Deze actie vind plaats van 10 december tot en met 23 december 2016. Bij deze actie kun jij yogalessen volgen of zelf geven en de opbrengst hiervan gaat helemaal naar Serious Request. Voor een les kun je op donderdag 22 december terecht bij Muchilinda in Tilburg. Deze les begint om 19.30 uur, voor meer informatie kun je terecht op de website van Serious Yoga.

Students Request

Dinsdag 20 december is het feest in Studio Tilburg. Studio Tilburg wil graag dat de bezoekers deze avond geld willen doneren voor Serious Request. Er zullen Students Request Boys and Girls rondlopen. Daarnaast kun je Serious Request steunen door middel van het kopen van Request Shotjes. De avond duurt van 22:00 uur tot 04:00 uur en de entree is gratis!

PCT Laat ze niet stikken

Leerlingen van het Praktijkcollege Tilburg zijn een actie gestart op de website van Serious Request en hebben een streefbedrag van €500,-. Je kunt geld doneren via de website van Serious Request.

Benefietavond door Studentendesk Rode Kruis Tilburg

Studentendesk Rode Kruis Tilburg houdt op donderdag 22 december een benefietavond bij de Live Piano Bar in Tilburg voor Serious Request. Op deze avond kunnen mensen geld doneren voor Serious Request. Deze avond worden er verzoeknummers gedraaid, in ruil voor een vrijwillige bijdrage.

Leerlingen van de Rooi Pannen in Tilburg hebben vorig jaar een actie gedaan in samenwerking met Tilburg.com. Hiervoor hebben zij een van onze fotografen gevraagd foto’s te maken van mensen met een Serious Request bord. Deze mensen moesten uiteraard voor deze foto betalen. De opbrengst hiervan ging naar Serious Request. Bekijk hieronder de foto’s.