Nieuws

tilburg in koor
Let op! Dit artikel is al 333 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg in koor op zoek naar koren voor mooi evenement

Tilburg telt vele koren. Het festival Tilburg in Koor is dan ook al zes edities een succes. Op zondag 10 juni is het weer tijd voor dit groots opgezette korenfestival. Elk jaar presenteren zich ruim 30 koren en zanggroepen in de concertzaal en de Muzentuin.

Foto: Corné Hannink

Alle Tilburgse koren en vocale ensembles kunnen zich hiervoor aanmelden: van kinderkoren, barbershop groepen, musicalgroepen, shantykoren, gospelchoirs tot theatergroepen en klassieke koren. Tilburg in Koor is een muzikale wandeling van jazz naar pop en van Slavische liederen naar opera, musical en klassieke muziek. Het evenement eindigt met een grootschalig samenzang in de Muzentuin.

Oproep koren

Tilburg in Koor vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst en wordt georganiseerd door de Federatie Tilburgse Zangverenigingen en Theaters Tilburg. Wil je meedoen en je koor of groep presenteren aan een groot publiek? Koren en vocale groepen (ook van buiten Tilburg) kunnen zich inschrijven tot 11 maart 2018. Dit kan via het contactformulier op de website www.ftz-tilburg.nl of met een mailtje naar secretariaat@ftz-tilburg.nl.

Reageer op dit bericht