Tilburg krijgt dit jaar een groter Sinterklaasfeest

sinterklaasintocht

Het Sinterklaasfeest in Tilburg wordt dit jaar groter dan voorgaande jaren. Na de aankomst van de Goedheiligman in de Piushaven wordt er namelijk een groot feest in de Koepelhal georganiseerd. Het aankomstfeest in de Spoorzone wordt georganiseerd door het Sint Nicolaas Comité Tilburg, dat hiermee haar 115-jarige bestaan viert.

Dit jaar komt Sinterklaas op 13 november om 11.30 uur aan in de Piushaven. Na de intocht strijkt Sinterklaas rond 13.00 uur neer in de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone voor een sinterklaasfeest met Tilburgse kinderen en hun ouders.

Sinterklaasfeest

Het Sint Nicolaas Comité Tilburg bestaat dit jaar dus 115 jaar. Van het begin af aan staat het feest in het teken van belangeloos geven zonder er iets voor terug te krijgen. Om dit jubileum te vieren wordt er dit jaar naast de gebruikelijke intocht ook een feest georganiseerd in de Koepelhal. Met een grote surprise-act, muziek, clowns, springkussens en eten en drinken belooft het een mooi spektakel te worden. De entree is uiteraard voor kinderen en ouders gratis. Kijk voor meer en actuele informatie op www.sintintilburg.nl.