Nieuws

dierencrematorium
Let op! Dit artikel is al 411 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg krijgt een eigen dierencrematorium

In Tilburg en omstreken was nog geen dierencrematorium gevestigd. Mensen die hun dier een laatste eer wilden bewijzen werden doorverwezen naar Roermond. Gelukkig komt daar vanaf februari/maart 2018 verandering in en kun je dicht bij huis in een vertrouwde omgeving terecht.

Dierencrematorium Memoria

Dierencrematorium Memoria gaat zich vestigen aan de Wielevenweg 22 in Tilburg, naast het DOC-T DierenOpvangCentrum Tilburg. Het gebouw heeft diverse stijlvolle afscheidsruimtes met een fantastisch uitzicht over de weilanden en velden met zonnebloemen.

Memoria wil zich onder andere onderscheiden door het mogelijk te maken dat klanten alle tijd kunnen nemen om afscheid te nemen of zelfs wachten op de as als zij dit wensen. Daarnaast vindt het dierencrematorium het belangrijk dat de tijd tussen overlijden, cremeren en het retour ontvangen van de as beperkt blijft tot een paar dagen. Indien mogelijk zelfs nog dezelfde dag. Ook hanteren ze lagere prijzen zodat het cremeren van een huisdier voor iedereen betaalbaar is.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom het dierencrematorium? Stuur dan een mail naar info@Dierencrematorium-Memoria.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Dierencrematorium Memoria.

Reageer op dit bericht