Tilburg krijgt een groot vuurwerkspektakel tijdens oud & nieuw

vuurwerkshow

Goed nieuws voor Tilburg: de stad krijgt een grote vuurwerkshow op de Heuvel tijdens Oud & Nieuw. Tenminste, als Gemeente Tilburg de vergunning rond kan krijgen, laat wethouder Erik de Ridder weten tijdens de kick-off voor de Tilburgse Winterkermis.

“We gaan met z’n allen aftellen op de Heuvel tot het vuurwerk. Hiermee vieren we dat we een heel bijzonder 2017 gaan meemaken in Tilburg.” Licht de kermiswethouder toe. Het vuurwerk op de Heuvel maakt onderdeel uit van de winterkermis en winterbeleving in de Tilburgse binnenstad.

Tijdens deze bijeenkomst laat de wethouder weten goed en slecht nieuws te hebben over de wintereditie van de Tilburgse Kermis. Het goede nieuws – de vuurwerkshow – moge duidelijk zijn. Het slechte nieuws: er is helaas geen reuzenrad dit jaar op de winterkermis. Het reuzenrad dat de gemeente op het oog had, is in onderhoud.

Over de winterkermis

Van 21 december tot en met 8 januari vindt de eerste editie van de Tilburgse winterkermis plaats op de Heuvel, in de Heuvelstraat, het Pieter Vreedeplein, aan de Paleisring, het Piusplein en de Oude Markt. Naast attracties komen er kraampjes, kerstkoren en onder andere een wintereditie van de Schònste Stròtjes van Tilburg.