Tilburg krijgt eigen Fuiknacht op Korte Heuvel

fuiknacht

Traditioneel staan de Nederlandse Antillen de eerste zondag van het jaar in het teken van de Antillen Fuikdag, het grootste ongeorganiseerde bootfeest van het Caribisch gebied. Hoewel er helaas geen boten op de Korte Heuvel kunnen varen, krijgt Tilburg toch een eigen Fuiknacht. De Tilburgse Fuiknacht wordt op zaterdag 16 juli in Studio Tilburg georganiseerd.

Op de Nederlandse Antillen staat de Fuikdag in het teken van muziek, boten, feesten en heel veel luchtbedden en opblaasdieren. En waarom de naam Fuikdag? Deze feestdag wordt georganiseerd in de beroemde Fuik baai. In Tilburg gaat de organisatie, die in handen is van Studio Tilburg, die sfeer proberen na te bootsen.

Fuiknacht in Studio Tilburg

Wat je kunt verwachten? Een serieuze poolbar waar je buckets kunt halen, drie latin georiënteerde dj’s, heel veel tropische drank en uiteraard bikini beach babes. En voor de kortingjagers; als je zelf in badkleding komt, krijg je een flinke korting op je buckets.

De Fuiknacht begint om 22:00 uur en gaat tot 04:00 uur door. De entree is €2,50 en daar krijg je een welkomst-shotje bij. Er worden veel cocktails geserveerd en uiteraard is de aankleding tropisch.

Line-up Fuiknacht

Bij een tropisch feestje horen natuurlijk ook tropische dj’s en dus wist de organisatie drie dj’s te strikken die passen bij het concept. Tomodachi, beter bekend als Milli, opent de avond met de meest lekkere summer classics om lekker in de stemming te komen. Dit opkomende talent is geen vreemde naam meer in de scene en draait veel in Tilburg.

Daarna neemt de uit Guatemala afkomstige Aldair Anleu het over. Hij draait normaal gesproken enkel op salsafeesten en brengt op 16 juli echte salsa, bachata, merengue en kizomba naar de Studio. De afsluitende dj is waarschijnlijk bij iedereen die regelmatig uitgaat in onze stad wel bekend; namelijk Ser-V.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Fuiknacht? Zet jezelf dan op aanwezig in het Facebookevenement.