Nieuws

oranje kwèèkers
Let op! Dit artikel is al 1263 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg krijgt oranje kwèèkers tijdens Koningsdag

Afgelopen vrijdag kwam er goed nieuws binnen op onze redactie: De Koninklijke familie komt tijdens Koningsdag 2017 voor een twee-uur durend bezoek naar Tilburg. Nu al een goede keus vinden wij!

”Een geweldig mooie uitdaging voor onze stad en regio,” zei burgemeester Noordanus afgelopen vrijdag. En dus ook een mooie uitdaging voor ons. Wij hebben meteen de koppen bij elkaar gestoken en kwamen meteen tot een duidelijke conclusie: er moeten oranje Kwèèkers komen. Kwèèkers horen we je denken? Jazeker; die kleine kaartjes met Tilburgse spreuken die doorgaans tijdens carnaval worden uitgedeeld. De eerste twee oranje Kwèèkers zijn inmiddels af: ‘Ik Willem!’ en ‘Gij spant echt de kroon!’

kweeker-koningsdag--ik-willem-uitroepteken

Stuur nu jouw oranje Kwèèker in

Nu zijn wij inderdaad een stel slimme koppen bij elkaar en kunnen wij alle Kwèèkers zelf verzinnen. Maar dat vinden wij helemaal niet leuk. Wij doen het graag met jullie en geven jullie de kans om één of meerdere (stuur er vooral meerdere in) Kwèèkers in te sturen. Hoe je dat moet doen? Heel makkelijk: vul eventjes onderstaand formulier in. En wat krijg je terug als jouw Kwèèker uiteindelijk gekozen wordt? Eeuwige roem (en glorie)!

Inzending Oranje Kwèèker

  • Vul hier jouw Kwèèker in

 

Reageer op dit bericht