Nieuws

Tilburg maquette
Let op! Dit artikel is al 660 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Maquette half juli te zien in MFA Het Spoor

Sinds vorig jaar juni is in de Bibliotheek Tilburg Centrum hard gewerkt aan een stadsmaquette van het Tilburg van de jaren vijftig. Vanaf half juli gaat de werkplaats verhuizen naar MFA Het Spoor. Veel stadsgenoten dragen eraan bij om de maquette te realiseren, niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Tilburg maquette tussen de boeken

De verbinding met de bibliotheek was mooi. Bibliotheekbezoekers konden aan de maquette meewerken en veel bezoekers kwamen hem bekijken bij de Tilburg boekencollectie. De Bibliotheek Tilburg Centrum heeft niet alleen plaats geboden aan de maquette, maar ook, in samenwerking met Stadsmuseum Tilburg, workshops en lezingen georganiseerd rondom dit project.

MFA Het Spoor

Het wijkcentrum MFA Het Spoor wordt drukbezocht. Kijken en vooral meewerken aan de maquette is voor de bezoekers een leuke nieuwe activiteit. Vele handen maken namelijk licht werk. Stadsmuseum Tilburg en MFA Het Spoor hopen dan ook dat er veel mensen mee gaan werken aan dit project. Wil jij ook een kijkje komen nemen en meehelpen? Dat kan wanneer het wijkcentrum geopend is.

Meer informatie over de stadsmaquette is te vinden op www.stadsmuseumtilburg.nl, in de openbare Facebookgroep www.facebook.com/groups/TilburgMaquettePubliek/ of je kunt contact opnemen met community-manager Saskia Dellevoet via saskiadellevoet@gmail.com.

Reageer op dit bericht