Nieuws

Let op! Dit artikel is al 231 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg opnieuw aan de regenton: GroenRijk neemt actie van OpGroeneVoet over

Vorig jaar schreven we over de regentonnen actie van stichting OpGroeneVoet. Dit jaar neemt GroenRijk Tilburg deze actie over. Door regenwater op te vangen in een regenton, bespaar je een hoop kraanwater. Een ton van 50 liter kan per jaar namelijk al zo’n duizend liter water opvangen. Dit regenwater kun je vervolgens gebruiken om je binnen- en buitenplanten water te geven. Nu GroenRijk Tilburg de actie overneemt, krijgt Tilburg alsnog de kans om voordeling aan de ton te gaan!

Tilburg aan de regenton

Elke tuin bevindt zich in een andere situatie en brengt daarom andere uitdagingen en (on)mogelijkheden met zich mee. Gelukkig heb je de mogelijkheid de hulp van installateur Albert in te schakelen (binnen regio Brabant), mocht je er zelf niet uitkomen. Bij het aanschaffen van een regenton via deze actie, zit hoe dan ook gratis levering en een overloopset. Door deze overloopset kan het overtollige water wegstromen in de tuin in plaats van terug het riool in. Ideaal!

Meer informatie

Via deze link vul je jouw gegevens in en maak je de keuze uit verschillende regentonnen. Hier kun je ook je voorkeur aangeven voor levering en eventuele installatie.