Nieuws

populairste winkelgebieden
Let op! Dit artikel is al 1056 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg snelste stijger in lijst met populairste winkelgebieden

Uit de zoekresultaten van winkelplatform Shopkaart blijkt dat Tilburg de snelste stijger is in de lijst met populairste winkelgebieden van het afgelopen jaar. Shopkaart, het grootste winkelplatform van Nederland, maakte op 15 januari 2019 de 10 populairste winkelgebieden van 2018 bekend. Utrecht staat bovenaan, Den Haag en Amersfoort maken de top 3 compleet. Tilburg eindigt op de vierde plaats.

Naar welke shopsteden werd het meest gezocht en welke winkelgebieden zijn het best bekeken; Shopkaart heeft de uitkomsten van ruim een half miljoen zoekopdrachten via haar website en app op een rijtje gezet. Utrecht, Den Haag en Amersfoort scoorden afgelopen jaar het best, Tilburg was de snelste stijger.

Carin Griek, oprichter van Shopkaart, vindt het niet gek dat Tilburg zo snel stijgt: “Het winkelaanbod is erg gevarieerd, van Hudson’s Bay tot aan hippe concept stores. De binnenstad is lekker compact en modern maar toch ook sfeervol. Tilburg is hip & happening!”

De 10 populairste winkelgebieden

  1. Utrecht
  2. Den Haag
  3. Amersfoort
  4. Tilburg
  5. Breda
  6. Arnhem
  7. Leeuwarden
  8. Zwolle
  9. Haarlem
  10. Eindhoven

Positieve winkelbeleving

Shopkaart is het grootste winkelplatform van Nederland. Zij geloven heilig in de toegevoegde waarde van de winkelstraat ten opzichte van online shoppen: het passen, voelen, deskundig advies en een flink stuk beleving. Op shopkaart.nl kun je inspiratie opdoen voor een dagje of weekendje shoppen in een stad in Nederland. Zo geven ze bijvoorbeeld verschillende tips voor een dagje shoppen in Tilburg!

Reageer op dit bericht