Nieuws

dille & kamille
Let op! Dit artikel is al 279 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg staat hoog op het lijstje van Dille & Kamille

Vorige week deden wij onderzoek naar de winkelbehoeften van de Tilburger samen met het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg. Daaruit bleek dat de Tilburger winkels als Victoria’s Secret, River Island en Dille & Kamille graag naar Tilburg ziet komen. De komst van de laatstgenoemde lijkt steeds dichterbij te komen, als het aan Dille & Kamille zelf ligt dan.

Hans Geels, algemeen directeur van het mini-warenhuis, liet dan vanochtend tegenover BNR weten. Dille & Kamille groeit stevig en heeft inmiddels 29 winkels in Nederland en België. De keten heeft de ambitie om ook het komende jaar uit te breiden en doet dit zonder franchisenemers. De algemeen directeur zegt tegenover BNR: ”We doen het rustig aan. We zijn heel hard aan het groeien als we drie winkels per jaar openen. We zijn slecht vertegenwoordigd in Noord-Brabant. Eindhoven, Den Bosch of Tilburg ligt voor de hand.”

Tweede vestiging in Noord-Brabant?

In Noord-Brabant zit er momenteel alleen Dille & Kamille in Breda. Bij Dille & Kamille vind je alles voor huis, tuin en keuken. Ook is Dille & Kamille een leuke winkel om cadeautjes te scoren.

In Tilburg zijn ze druk bezig met het bouwen van een nieuwe winkelstraat (Frederikstraat) die de Heuvelstraat met het Pieter Vreedeplein moet verbinden. Later wordt er ook een doorsteek gerealiseerd tussen de Heuvelstraat en de Emmapassage. Hiervoor is het Ondernemersfonds samen met vastgoedeigenaren op zoek naar invulling van de winkelpanden. Wat vinden jullie?

Dille & Kamille zou een mooie aanvulling voor de Frederikstraat zijn?

Loading ... Loading ...

 

Reageer op dit bericht