Nieuws

Tilburg ten miles clinics
Let op! Dit artikel is al 211 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Ten Miles clinics succesvol van start: je kunt jezelf nog inschrijven

Op 26 september staat de Tilburg Ten Miles op het programma. Om zich daar goed op voor te bereiden, zijn 130 lopers en loopsters gestart met de officiële Tilburg Ten Miles clinics. Deze clinics bereiden je voor op de wedstrijd in september. Je kunt je nog inschrijven. 

Verdeeld over verschillende trainingsgroepen, met elk een eigen niveau, wordt er gewerkt aan conditie, duurvermogen, snelheid en hardlooptechniek. De organisatie is zeer verheugd met de opkomst en de leuke groep mensen die zich al heeft ingeschreven. Deelnemers hebben volgens de organisatie zichtbaar plezier in de trainingen.

Je kunt de traingroepen van de Tilburg Ten Miles tegenkomen op dinsdagavond in de Oude Warande of op woensdagavond in de omgeving van Moerenburg.

Over de clinics

De Tilburg Ten Miles clinics zijn voor de beginnende en recreatieve loper. Er zijn trainingsgroepen voor deelname aan de 5 kilometer cityrun, 10 kilometer of de Ten Miles (16,1 kilometer). Elke groep bereidt zich voor onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers.

Inschrijven

Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse trainingsbijeenkomsten. Ook in de vakantieperiode. Daarnaast krijgt je begeleiding en advies van ervaren trainers, een trainingslogboek voor overige trainingen en een speciaal Tilburg Ten Miles Clinics shirt. Inschrijven kan via deze website. Hier vind je ook meer informatie.