Tilburg Ten Miles heeft een eigen App!

De Stichting Tilburg Ten Miles heeft nu ook een eigen app!  Je kunt er belangrijke informatie over het evenement terug  vinden en je kunt het parcours bekijken van alle afstanden. Ook zijn de deelnemers via de app op het parcours te volgen. De app is gratis te downloaden voor Apple en Android

Lopers kunnen zelf kiezen of zij wel of niet LIVE op de parcourskaart gezien willen worden, het enige wat ze hiervoor hoeven te doen is in de app hun startnummer op te zoeken en GPS aan te hebben staan tijdens de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Iedere andere loper kan ook gevolgd worden; hiervan worden de tussentijden getoond zodra de meetpunten gepasseerd zijn. De app is dus interessant voor zowel bezoeker als loper. Zo weet je precies waar je vrienden zich van minuut tot minuut bevinden en wanneer ze bij jou langskomen.

De Tilburg Ten Miles app biedt verscheidene handige en leuke onderdelen, zoals een overzicht van de belangrijkste informatie rondom het evenement. Zo heb je bijvoorbeeld altijd het programma bij de hand en kun je snel de dichtstbijzijnde EHBO-post terugvinden. Ook blijf je via het Tweetdeck in de app snel op de hoogte van alles wat er speelt rondom het evenement op Twitter en vind je alle parcourskaarten terug.

Via de ’tracker’ kun je bovendien tot vijf lopers tegelijkertijd volgen. Typ simpel een (gedeelte van) de naam of het startnummer in en voeg de loper toe aan jouw lijst. Van alle deelnemers kun je de gelopen tussentijden volgen en elke deelnemer die dit heeft geactiveerd is bovendien via GPS live te volgen op het parcours!

Klik hier voor meer informatie over de Tilburg Ten Miles.

Klik hier voor de sfeerfoto’s van de Tilburg Ten Miles 2013

Klik hier voor de foto’s van de lopers tijdens de Tilburg Ten Miles 2013