Nieuws

Run4Gijsje
Let op! Dit artikel is al 261 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Ten Miles kleurt ook dit jaar geel voor achtste editie Run4Gijsje

Voor het achtste jaar op rij, organiseert Stichting Gijsje Eigenwijsje op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september de Run4Gijsje. Met deze run vraagt men aandacht voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze stichting biedt aan gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg.

“Door zoveel mogelijk mensen in een geel shirt van onze stichting de Tilburg Ten Miles te zien lopen, vragen we aandacht voor de Wens van Gijs,” vertelt Nicole Baeten, moeder van de in 2011 overleden Gijs Baeten die zelf het initiatief nam voor de stichting.

‘800 deelnemers zou fantastisch zijn’

“Met de honderden lopers in hetzelfde shirt, drukken we ieder jaar een flinke stempel op de Tilburg Ten Miles. Dit is natuurlijk goed voor onze naamsbekendheid. Echter is het groepsgevoel en de beleving van het waarmaken van de wens van Gijs alles overstijgend.” In 2018 liepen een kleine 700 deelnemers van de Tilburg Ten Miles in een geel shirt van de stichting. “Daar zijn we behoorlijk trots op. We hopen ook in 2019 op beide dagen weer met 700 deelnemers aan de start te verschijnen. Helemaal fantastisch zou het zijn als we tijdens de achtste editie met 800 deelnemers in ons gele shirt lopen.”

Inschrijven

Inschrijven voor de Run4Gijsje tijdens de Tilburg Ten Miles, doe je via de website van de stichting.  Zowel voor het wandelen op zaterdag als voor het hardlopen van de zondag. Je ontvangt via de stichting het officiële startnummer van de Tilburg Ten Miles. Verder is ons thuishonk tijdens de TTM bij Café Stoffel. Wij zorgen daar voor een hapje en een drankje voor de lopers.

“We roepen iedereen op om ons te helpen de stad geel te kleuren en zich in te schrijven via onze stichting”: www.gijsjeeigenwijsje.com/evenementen/run4gijsje.”

Reageer op dit bericht