Nieuws

Quiet Community
Let op! Dit artikel is al 265 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rabolopers Tilburg Ten Miles dragen bij aan Quiet Community

Tilburg Ten Miles 2017 leverde geen wereldrecords op, maar velen hebben wel zichzelf overwonnen. Het hardloopevenement was een groot feest; een feest voor de bewoners van Tilburg én voor de Quiet Community. Rabobank Tilburg schonk dit initiatief namelijk een mooi geldbedrag, gebaseerd op het aantal Rabolopers dat deelnam aan de Tilburg Ten Miles.

Een mooie donatie

Na afloop van de Tilburg Ten Miles ontving de Quiet Community namens de Rabobank Tilburg en omstreken een mooi bedrag. Quiet wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. Elke Community werft lokale sponsors om haar ‘members’ om beurten via een digitaal systeem iets aan te bieden wat ze normaal gesproken niet kunnen betalen: van een tweedehands fiets tot een etentje, van een knipbeurt tot kaartjes voor een voorstelling of voetbalwedstrijd. Daarnaast wil Quiet mensen in armoedesituaties de kans geven om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten, bijvoorbeeld als vrijwilliger: goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

In het RaboHouse mocht Yasser Chahed, accountmanager MKB en lid van het marktteam van de Rabobank in Tilburg de cheque overhandigen aan Ralf Embrechts, de voorzitter van de Quiet Community in Tilburg. “Iedere Raboloper heeft hieraan bijgedragen”, aldus Yasser. Per deelnemer schonk de bank een bedrag aan de stichting. Dankzij de ruim 1500 Rabolopers die meeliepen voor het goede doel ontving Quiet een cheque ter waarde van €3750,-.

Reageer op dit bericht