Nieuws

trappers
Let op! Dit artikel is al 470 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Trappers door naar Meisterrunde Oberliga [speelschema]

De hoofdronde van de Oberliga zit erop. De Tilburg Trappers bleven ongeslagen in eigen huis, buitenshuis liepen ze wat puntverlies op. Dit resulteerde uiteindelijk in een tweede plek in de ranglijst. Daarmee hebben ze zichzelf geplaatst voor de Meisterrunde van de Oberliga en maken ze kans op de tweede titel op rij.

Foto: Bas Haans

De weg naar het kampioenschap ziet er dit jaar wat anders uit dan vorig jaar. Na de hoofdronde, die afgelopen weekend is geëindigd, worden de teams gesplitst. De Trappers maken deel uit van de Meisterrunde. Ze spelen veertien wedstrijden tegen tegenstanders die in de top 8 van de hoofdronde zijn geëindigd.

Wanneer de Trappers na veertien wedstrijden in de top 6 van de Meisterrunde eindigen, gaan zij samen met drie andere ploegen in een best-off-five kruisfinale uitmaken wie zich dit jaar kampioen van de Oberliga mag noemen. Ook als de Tilburgse ijshockeyploeg zich niet rechtstreeks voor de eindronde weten te plaatsen, maken ze nog steeds kans op het kampioenschap. Check hieronder een handig schema om het een en ander te verduidelijken.

spielmodus-ijsvlak

Speelschema

Voordat we mogen dromen over het kampioenschap, moeten de Trappers nog veertien wedstrijden spelen om zich daadwerkelijk te plaatsen voor de finaleronde. Check hieronder het speelprogramma (dik gedrukt zijn thuiswedstrijden):

Wil jij kaarten winnen voor de thuiswedstrijd in de Meisterrunde? Wij mogen voor iedere wedstrijd twee kaarten weggeven. Daarvoor kun je het beste onze website en social media kanalen in de gaten houden. Zeker zijn van een kaartje? Bestel ze dan via de online ticketshop van de Trappers.

Reageer op dit bericht