Nieuws

tilburg trappers
Let op! Dit artikel is al 468 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Trappers geplaatst voor play-offs Oberliga

DESTIL Trappers maakt nog alle kans op het kampioenschap in de Oberliga. De Tilburgse ijshockeyploeg overleefde de Meisterrunde en kwalificeerde zich dit weekend voor de play-offs. In de achtste finale is Crocodiles Hamburg in een best-of-five serie de eerste tegenstander.

Crocodiles Hamburg is een tegenstander die de Trappers wel ligt. Afgelopen vrijdag speelden de twee nog tegen elkaar in het ijssportcentrum op Stappegoor. De Trappers wonnen overtuigend met 9-1.

Weg naar het kampioenschap

De eerste horde op de weg naar het kampioenschap is bekend. De ploeg die als eerst drie keer weet te winnen, kwalificeert zich voor de kwartfinale. Check hieronder het wedstrijdprogramma.

Indien nodig:

  • Vrijdag 24 maart om 20:00 uur: Crocodiles Hamburg – DESTIL Trappers (game 4)
  • Zondag 26 maart om 15:00 uur: DESTIL Trappers – Crocodiles Hamburg (game 5)

De Trappers kwamen het afgelopen seizoen uit in de Oberliga-Nord. Wanneer ze deze best-of-five serie overleven, spelen ze in de kwartfinale tegen Tölzer Löwen of EV Landshut. Zij spelen de kwartfinale in de Oberliga-Sud, waar Tölzer groepswinnaar is geworden.

Win kaarten voor Tilburg Trappers

Wij mogen voor iedere thuiswedstrijd in de play-offs twee kaarten weggeven. Wil jij hier kans op maken? Dan moet je eventjes meedoen met de prijsvraag op onze website.

 

Reageer op dit bericht