Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1609 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Trappers strikt drietal bedrijven als nieuwe hoofdsponsor

Versteijnen Logistics, Tricorp en Vanesch Verf zijn met ingang van het nieuwe ijshockeyseizoen de nieuwe hoofdsponsoren van Tilburg Trappers. De merknamen van de drie bedrijven zullen vanaf de start van het Oberliga seizoen op de officiële wedstrijdtenues van Trappers staan.

Versteijnen Logistics, Tricorp en Vanesch Verf zijn de opvolger van DESTIL. De groothandel voor bouw en industrie was twaalf jaar lang een uitstekende en betrouwbare partner van de Tilburgse ijshockeytrots. Ron van Gestel, voorzitter van Tilburg Trappers: ”Ik ben enorm tevreden met deze deal. Drie partijen staat garant voor een stuk continuïteit. Het zijn moderne, ambitieuze bedrijven die midden in de maatschappij staan. Vanaf het eerste gesprek voelt het goed. Wij verheugen ons op een mooie samenwerking.”

Vanesch Verf, Versteijnen Logistics en Tricorp

Vanesch Verf en Trappers hebben veel gemeen. Het zijn beiden van oorsprong echte Tilburgse organisaties die met een hecht team de laatste jaren enorm gegroeid zijn. Zo is Vanesch Verf de grootste totaalleverancier voor de autoschadeherstelbranche van Nederland. Inmiddels is men, net zoals Trappers, ook over de grens succesvol. ”Vorig seizoen zijn ze begonnen als sponsor. Men was direct enthousiast en de klanten die ze meenamen naar wedstrijden ook. Dat blijkt wel want nu staan ze met hun naam op het shirt.”

Algemeen directeur Paul van Esch is verheugd met het hoofdsponsorschap. “Het afgelopen jaar hebben we het succesverhaal van de Tilburg Trappers van dichtbij mee mogen maken. We zijn trots dat wij als Vanesch Verf mee mogen schrijven aan het volgende hoofdstuk. Tilburg Trappers is een club waar iedereen enorm gastvrij en in een fijne ambiance onthaald wordt. Dit in combinatie met de spectaculaire ijshockeysport maakt dat wij onze zakelijke relaties hier erg graag mee naartoe nemen. We kijken uit naar een mooi seizoen met onze naam op het shirt en met hopelijk dezelfde grandioze afloop als het afgelopen jaar!”

In 1947 ontstond Versteijnen Logistics (in de volksmond beter bekend als ‘de blauwe Versteijnen’). In de zeventig jaar dat de onderneming nu bestaat, groeide men uit tot een bedrijf waarin afstanden niet belangrijk zijn en waar maatwerk geleverd wordt bij het creëren van logistieke en warehouse oplossingen. ”Bij Versteijnen wil men heel nadrukkelijk iets doen voor het personeel zodat ze trots zijn op het bedrijf. Dat sluit perfect aan bij Trappers.”

Binnen Tricorp (marktleider op het gebied van moderne werkkleding) leeft ijshockey in het algemeen en Trappers in het bijzonder enorm. Niet in het minst door de bevlogen eigenaar. ”De mogelijkheid om voor een relatief gering bedrag shirtsponsor van Tilburg Trappers te worden deed zich nu voor. Het is een logische keuze voor beide partijen. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over de samenwerking,” aldus Ron van Gestel.

Reageer op dit bericht