Nieuws

gekleurde haren dag
Let op! Dit artikel is al 494 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburger Hennie Jacobs organiseert ‘gekleurde haren dag’ en wil minimaal €300,- ophalen voor Hersenstichting

Ook dit jaar organiseert Tilburger Hennie Jacobs een ‘gekleurde haren dag’ voor de Hersenstichting. Een soortgelijke actie leverde vorig jaar €300,- op. Op het moment van schrijven staat de teller van Hennie nog op €45,-. Hij hoopt het opgehaalde bedrag van vorig jaar te overstijgen. 

Wat je moet doen:

  • Ga met meerdere personen (op anderhalve meter afstand) op de foto met gekleurde haren. Als je kaal bent, doe dan een pruik op. En anders kun je met haarverf of kleurengel je haren een kleur geven.
  • Stuur de foto op naar actie@hersenstichting.nl.
  • Doneer een bedrag via deze website.
  • De foto’s worden gedeeld op de social media kanalen van de Hersenstichting om meer aandacht te vragen voor de actie.

Over de hersenstichting

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie om geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Wij geloven dat een sponsoractie meer is, dan geld inzamelen alleen.

Met een sponsoractie breng je het werk van de Hersenstichting op een uiterst positieve manier onder de aandacht van je familie en vrienden. Daar helpen we je natuurlijk graag een handje bij! Dit actieplatform helpt je om je actie op een eenvoudige en snelle manier onder de aandacht te brengen.

Bekijk de website voor verschillende tips & tricks die je kunnen helpen bij het opzetten van een succesvolle actie.