Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1569 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburger wil Victoria’s Secret, River Island, Dille & Kamille en Flying Tiger in binnenstad

Er wordt momenteel heel hard gewerkt om van het Tilburgse centrum de binnenstad van de toekomst te maken. Hudson’s Bay, Primark en Decathlon maakten eerder bekend zich in Tilburg te gaan vestigen en daar worden ongetwijfeld ketens/merken aan toegevoegd de komende periode. 

Het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en Tilburg.com waren erg benieuwd naar de mening van de Tilburgers. Daarom vroegen ze hen naar de wensen op het gebied van nieuwe winkels. Wat blijkt: Victoria’s Secret, River Island, Dille & Kamille, Flying Tiger, Scotch & Soda en Urban Outfitters  zijn populair onder de Tilburgers. In totaal lieten zo’n 2.000 mensen weten welke winkels/merken ze graag naar Tilburg zien komen ter verrijking van de binnenstad.

Cijfers

Absolute winnaar van de poll is Victoria Secret. In totaal werd er bijna 700 keer op de lingerieketen gestemd. Ook River Island en Dille & Kamille zijn met zo’n 600 stemmen populair. De rest van de cijfers kun je hieronder vinden.

polluitslagen

 

Via reacties onder het artikel en op Facebook werden nog een aantal andere winkels genoemd. Denk bijvoorbeeld aan Lush, Søsterne Grene, Forever21, Starbucks en Vanilia.

Iedereen die heeft gestemd op de poll: hartelijk dank. Met de uitslagen kan het Ondernemersfonds gaan lobbyen bij de verschillende vastgoedmagnaten in de binnenstad. Hopelijk kunnen we een aantal van de genoemde winkels verwelkomen in de toekomst.

Reageer op dit bericht