Nieuws

heel tilburg proost
Let op! Dit artikel is al 277 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgers komen met Heel Tilburg Proost: een proost-moment voor alle helden

Afgelopen tijd zijn er een heleboel mooie, grappige en liefdevolle initiatieven ontstaan die de coronacrisis wat draagbaarder maken. Vandaag kunnen we weer een mooi initiatief toevoegen aan dat lijstje: Heel Tilburg Proost, een proost-moment voor alle helden, geïnitieerd door de Tilburgers Rob van den Meijdenberg en Jeroen Cools.

Het idee is dat er op vrijdagmiddag 24 april om 16.00 uur met zoveel mogelijk mensen tegelijk geproost wordt. Proosten op het leven, op de helden uit de zorg, de harde werkers in cruciale beroepen en ook gewoon op iedereen die hun steentje bijdraagt door zoveel mogelijk thuis te blijven. Een viering van de saamhorigheid, die zo sterk aanwezig is in Tilburg.

Organisatie

Het idee voor een groots proost moment ontstond tijdens een online meeting tussen bierbrouwer Rob van den Meijdenberg en reclamemaker Jeroen Cools. Hun doel was het opzetten van een sociaal evenement waarmee een groot saamhorigheidsgevoel gecreëerd kan worden. KraftBier organiseerde al een aantal keer een digitale vrijmibo, maar het moest grootser. Heel Tilburg Proost is het antwoord en daarmee is het idee voor het grootste online proost-moment geboren.

Meedoen

Iedereen heeft vast thuis wel iets om mee te proosten, of het nu bier, wijn of ranja is. Het gaat erom dat er zoveel mogelijk mensen tegelijk het glas heffen op iedereen die iets bijdraagt in deze tijd van crisis. Iedereen die mee wil proosten kan zich melden op een speciale website. Laten we samen het glas heffen, met elkaar en op elkaar!

Reageer op dit bericht